Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

A Milli Takım UEFA Uluslar B Ligi 3. Grubu mücadelesinde Sırbistan’ı konuk etmeye hazırlanıyor. Şenol Güneş yönetiminde sahadan mutlak galibiyetle ayrılması durumunda Türkiye gruplardan çıkma iddiasını sürdürecek. Peki Türkiye Sırbistan maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? İşte A milli takımın mücadelesinin canlı olarak yayınlanacağı kanal…

Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
GİRİŞ 14.10.2020 17:44 GÜNCELLEME 14.10.2020 17:44

UEFA Uluslar Liginde mücadelesini sürdürmek isteyen A Milli Takım bu akşam Sırbistan karşısında kritik bir karşılaşmaya çıkacak.  B Ligi 3. Grupta mücadele eden ve oynadığı 3 karşılaşmada galibiyeti bulunmayan Türkiye bugün oynayacağı karşılaşmayı kazanması durumunda gruplardaki iddiasını sürdürecek. Rusya, Macaristan ve Sırbistan’ın olduğu gruplarda 2 puan toplayan ay yıldızlı takımımız bir sonraki maçını lider Rusya ile oynayacak. A milli takımın heyecanına ortak olmak isteyenler Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? sorusuna cevap arıyor. İşte Türkiye Sırbistan maçının şifresiz olarak yayınlanacağı kanal!

 

 

TÜRKİYE SIRBİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

 

 

UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 3'ün üçüncü haftada karşı karşıya gelecek Türkiye ile Sırbistan maçı 14 Ekim Çarşamba günü saat 21.45’te başlayacak. Mücadele  Türk Telekom Stadı’nda oynanacak.

A MİLLİ TAKIMIN MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye’nin Sırbistan’ı ağırlayacağı karşılaşma  saat 21.45’te TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

ULUSLAR B LİGİ 3. GRUP PUAN DURUMU!

1- Rusya 7 puan

2- Macaristan 6 puan

3- TÜRKİYE 2 puan

4- Sırbistan 1 puan

SIRBİSTAN İLE İKİNCİ KARŞILAŞMA OYNANACAK!

A Milli Futbol Takımı, Sırbistan ile tarihinde sadece bir kez karşılaştı. 6 Eylül’de deplasmanda oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Şenol Güneş yönetimindeki ay yıldızlı ekibimiz bugün oynayacağı karşılaşma ile ikinci kez Sırbistan karşısında sahaya çıkacak.

GRUPLARI LİDER BİTİREN ÜST TURA ÇIKACAK!

Uluslar B Ligi 3. Grupta Rusya topladığı 7 puanla lider durumda. İkinci Macaristan ise 6 puana sahip. A milli takım gruplarda 2 beraberlik 1 mağlubiyet sonucu topladığı 2 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bu akşam karşı karşıya geldiğimiz Sırbistan ise gruplarda topladığı 1 puanla sonuncu sırada yer alıyor.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Nazım Sangare (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (Leicester City), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)