Almanya Türkiye maçı bu akşam saat kaçta başlayacak? A Milli Takımın maçı hangi kanalda?

A Milli takımımız bu akşam Almanya ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş yönetiminde UEFA Uluslar Ligi’nde mücadele eden ay yıldızlı ekibimiz Rusya ve Sırbistan mücadelesi öncesi Almanya karşısında kazanarak moral kazanmasının hesaplarını yapıyor. Peki Alman Türkiye maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? İşte Türkiye maçının canlı olarak yayınlanacağı kanal…

Almanya Türkiye maçı bu akşam saat kaçta başlayacak? A Milli Takımın maçı hangi kanalda?
Almanya Türkiye maçı bu akşam saat kaçta başlayacak? A Milli Takımın maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 07.10.2020 17:28 GÜNCELLEME 07.10.2020 17:28

Uluslar Ligi maçları öncesinde A Milli Takımımız hazırlık maçında Almanya ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Şenol Güneş yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Milli Takım Uluslar Ligi B grubunda istediği gibi bir başlangıç yapamamıştı. Macaristan karşısında rakibine 1-0 mağlup olan ay yıldızlı temsilcimiz Sırbistan ile berabere kalmıştı. Uluslar Ligi öncesinde Almanya ile özel maçta karşılaşacak Türkiye sahadan galibiyetle ayrılarak Rusya ve Sırbistan maçları öncesinde moral depolamak istiyor. Almanya ile oynanacak karşılaşmayı canlı takip etmek isteyenler Almanya Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?  sorularına yanıt arıyor. A milli takımın mücadelesi şifresiz kanaldan izleyicilerle buluşacak…

ALMANYA TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA?

Almanya ile karşılaşacak Milli Takımın maçı 7 Ekim Çarşamba günü saat 21.45’te Köln’de bulunan RheinEnergie Stadyumu’nda oynanacak. Özel maçın ardından milli takım 2 gün boyunca Almanya’da kalarak UEFA Uluslar Ligi maçı hazırlıklarını burada tamamlayacak.

MİLLİ TAKIMIN MAÇI HANGİ KANALDA?

Almanya Türkiye maçı bu akşam Çarşamba günü saat 21.45’te TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

ALMANYA TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ULUSLAR LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye Uluslar Ligi B Ligi 3. grupta mücadele eden ay yıldızlı temsilcimiz 11 Ekim’de Rusya ile deplasmanda, 14 Ekim Çarşamba günü Türk Telekom’da Sırbistan’ı konuk edecek.

A MİLLİ TAKIMIN ADAY KADROSU AÇIKLANDI!

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda Almanya maçı öncesi şu isimler yer aldı;

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Nazım Sangare (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (Leicester City), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL