Antalyasporlu oyuncuya Yunanistan vize vermiyor

Yunanistan spora siyaset karıştırdı. Yunanistan bir sportif müsabakada bir Azerbaycanlı sporcuya engel çıkarttı.

Antalyasporlu oyuncuya Yunanistan vize vermiyor
Antalyasporlu oyuncuya Yunanistan vize vermiyor
GİRİŞ 07.10.2020 01:04 GÜNCELLEME 07.10.2020 09:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ermenistan'ın Azerbaycan'da yaptığı işgale tepkiler sürerken, Yunanistan bir sportif müsabakada bir Azerbaycanlı sporcuya engel çıkarttı. EHF Avrupa Kupası'nda mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı, ikinci turda Yunan ekibi AC Diomidis Argous Takımı ile 14 veya 15 Kasım'da karşı karşıya gelecek.

 

 

Antalyaspor Kulübü'nden alınan bilgiye göre; Yunan makamları, 35 yaşındaki Azerbaycanlı oyuncu Oleg Georgiyevski için yapılan vize talebine olumsuz yanıt verdi.

Antalyaspor Kulübü'nden edinilen bilgiye göre; Yunan makamları, kırmızı beyazlı takımın 35 yaşındaki Azerbaycanlı oyun kurucusuna vize engeli çıkarttı. Yunanistan, Oleg Georgiyevski için yapılan vize talebine olumsuz yanıt verdi.

 

 

Rövanş 21 Kasım'da Antalya'da

Yunan makamlarının bu tavrına tepki gösteren Antalyaspor, sıkıntını aşılması için çalışmalarını sürdürüyor. Antalyaspor, 14 Kasım veya 15 Kasım'da Yunanistan'ın Argos şehrinde karşılaşacağı AC Diomidis Argous'u 21 Kasım'da rövanşta ağırlayacak. Erkekler Süper Ligi'nde iki maça çıkan Antalyaspor, puan alamadı.

YORUMLAR 8
  • hknslh 3 yıl önce Şikayet Et
    çıkmayın maça!
    Cevapla
  • Armağan 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bir oyuncuya engel çıkardıysa, siz de üç oyuncusuna engel çıkarın bakalım bir daha yapabiliyorlar mı.. Kendi oyuncuları bile olsa casusluktan dolayı almayın.nüfusu İstanbul kadar yerden racon yemeyin.
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Onların oyuncuları da ellerini kollarını sallaya sallaya ülkemize gelsin.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    yunan adalarından her gün türkiyeye gelmeleri durdurun hastalanları kabul etmeyin defolsun gitsin yunanistana her şey 2 kat fiyata alsınlar türkiye çok ucuz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitmeyin maça .Adam gibi karşılık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle