Glasgow Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? UEFA maçı hangi kanalda ?

Glasgow Rangers Galatasaray maçı ne zaman? sorusunun yanıtı UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesi öncesinde sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediyor. 3. ön eleme mücadelesinde Hajduk Split takımını saf dışı bırakan Galatasaray Glasgow Rangers’ı kupanın dışına iterek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. Peki Glasgow Rangers Galatasaray maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Glasgow Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? UEFA maçı hangi kanalda ?
Glasgow Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? UEFA maçı hangi kanalda ?
GİRİŞ 01.10.2020 09:26 GÜNCELLEME 01.10.2020 09:26

Galatasaray şüphesiz sezonun en önemli karşılaşmasına Glasgow Rangers karşısında çıkıyor. İskoç takımını saf dışı bırakması durumunda hem ülke puanına katkı sağlayacak sarı kırmızılı takım hem de UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalacak. Tekli eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmaya salgın sebebiyle taraftar kabul edilmeyecek. Rakip Rangers bu sezon oynadığı 9 lig maçında kalesinde sadece 3 gol gördü. Maç fazlasıyla lider durumda bulunan İskoç temsilcisi etkili hucum hattıyla dikkat çekiyor. Galatasaray ise bu sezon ortaya koyduğu performansa UEFA Avrupa Ligi’ne hazırız mesajı verdi. Glasgow Rangers’ın başında bulunan Liverpool efsanesi Steven Gerrard, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada Galatasaray’ı favori gösterdi. Peki Glasgow Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu müjdeli haberi verdi. Galatasaray’ın oynayacağı karşılaşma şifresiz olarak yayınlanacak.

 

 

GLASGOW RANGERS GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi Play off mücadelesi İbrox Stadyumunda 1 Ekim Perşembe günü saat 21.45 da oynanacak.

 

 

RANGERS GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Galatasaray ve Rangers arasında oynanacak karşılaşmanın 1 Ekim Perşembe günü teve2 kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları;

“Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı karşılaşma @teve2Official’de yayınlanacak.

Başarılar @GalatasaraySK!”

LETONYALI HAKEM ANDRİS TREİMANİS DÜDÜK ÇALACAK!

İskoçya’nın Glasgow Rangers takımıyla karşı karşıya gelecek temsilcimiz Galatasaray’ın mücadelesini Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis yönetecek. Treimanis’in yardımcılıklarını yine aynı ülkeden  Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak  Aleksandrs Golubevs görev yapacak.

SARI KIRMIZILARIN KAMP KADROSU BELLİ OLDU!

UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesine çıkacak Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu. Arda Turan ve Saracchi kamp kadrosunda yer almadı. İşte Galatasaray’ın Rangers maçı kamp kafilesinde yer alan oyuncular;

Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Peter Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk.

GALATASARAY MUHTEMEL KADROSU!

Galatasaray:  Fatih Öztürk, Omar, Luyindama, Marcao, Martin Linnes, Taylan, Etebo, Feghouli, Belhanda, Emre Kılınç, Mbaye Diagne.


GERRARD: FAVORİ GALATASARAY!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda yarın kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan İskoçya ekibi Rangers'ta teknik direktör Steven Gerrard ve futbolcu Filip Helander, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Basın mensubunun bir önceki turdaki karşılaştıkları Willem ile Galatasaray'ın kıyaslamasını yapmasını istemesi üzerine Steven Gerrard, "Galatasaray çok büyük bir takım, Willem'le kıyaslamak istemiyorum. Çok tecrübeliler, bu maçları çok oynamış bir takım. Kesinlikle favori onlar ama biz de çok iyi bir durumdayız" diye konuştu.