Erman Toroğlu: Derbiyi kaybeden Terim

Erman Toroğlu, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 0-0 berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu: Derbiyi kaybeden Terim
Erman Toroğlu: Derbiyi kaybeden Terim
GİRİŞ 27.09.2020 22:58 GÜNCELLEME 27.09.2020 22:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynana ve 0-0 sonuçlanan derbi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'de oyuncular iyi mücadele ettiler, iyi işler yaptılar, ceza alanında etkisizlerdi. Onu da çözerlerse iyi takım."
 

"KAYBEDEN FATİH TERİM"

Bu akşamın kaybedeni Galatasaray ve Fatih Terim, kazananı Erol Bulut.
 

"ARDA HANİ DİNLENMİŞTİ?"

"Arda Turan geçen hafta dinlenmişti, sahanın en kötüsü şu akşam. Hani dinlenmişti?"
 

"YENEMİYORSA KUSURA BAKMASIN"

"Fatih Terim şu kadroyla Fenerbahçe'yi yenmiyorsa, kusura bakmasın. 70 dakika böyle oynuyor. Erol Bulut'a devre arasında Galatasaray'ı sorsalar, 'Aman oyuncu çıkmasın' der."
 

"DAHA DA İYİ OLUR"

"Fenerbahçe bu kadrosuyla iyi mücadele etti, yarın daha iyi olacaklar gibi geliyor bana. Erol Bulut adaletli davranırsa iyi bir takım çıkar."
 

"FALCAO'YA İŞLEYEMEDİLER"

Ne Belhanda, ne de Arda, Falcao'nun istediği topu işleyemediler. Fatih hoca bu gece değişikliklerde geç kaldı, Fenerbahçe'yi yenebilirlerdi."
 

"FENERBAHÇE RAHATLADI"

"Fenerbahçe bu maçta mağlup olsa, psikolojik olarak bozulacaktı, şimdi psikolojik olarak rahatladı. Sezon başında ne alırsan o, 7-8 maçta. Sonra takımların hepsi bir tempoya giriyor."
 

"ALTAY 2 DEFA YAPTI"

"Yıllar önce Galatasaray şampiyonluk maçına çıkıyor, alırsa Sami Yen'de tur atacak. Bizden biri dedi ki, 'Kaleci Nihat oynayacak, bu topu iki elinden iter, sonra alır' dedi. Dakika 20, yandan bir korner, koştu Köksal, koydu, 1-0, çıkaramadılar. Fenerbahçe kalecisi topu sektirmeyecek, Altay bugün 2 defa yaptı. Galatasaray da o gün şampiyonluğu kaybedebilirdi."

YORUMLAR 6
  • 3840 3 yıl önce Şikayet Et
    90 dk maçı izledim fatihe bir top gelmedi Erol nasıl 2 puan kaybettik diyo herhalde gözü sahada aklı başka biryerdeydi sanırım
    Cevapla
  • İsmail Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu fosil hakemde kendini birşey biliyor sanıyor cıkarmayın bunları tv lere
    Cevapla
  • gncprf 3 yıl önce Şikayet Et
    ya Allah aşkına skor yorumculuğunu bırakın.dün akşam maçı izlemeyenler Fenerbahçe top oynadı sanır.tamamen rakibi bozmaya yönelik ne bir sistem ne bir atak teşebbüsü olmayan bir oyun oynadı Fenerbahçe dün gece.hem de 2 hücumcuyla oynamasına rağmen.bir şeyi güzel yaptı o da topu kaybeder kaybetmez hemen topun arkasına geçti Fenerbahçeli oyuncular.Galatasaray da yorgunluk göze çarptı ama son paslarda biraz becerikli olup golü bulsaydı Fenerbahçe zor çıkarırdı.
    Cevapla
  • Lvnt 3 yıl önce Şikayet Et
    Duyanda FB top oynadı sanır poflayin bakın Erolu işin sonunda yorgun Galatasaray'ın ceza sahasına gelmediler
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Maç berabere bitti len Erman. Ne kaybedeni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle