Galatasaray Hajduk Split maçı canlı izle | UEFA Galatasaray maçını veren şifresiz kanallar!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Galatasaray Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma bugün (24 Eylül) tarihinde saat 21.00’da başlayacak. Mücadele öncesi taraftarlar Galatasaray Hajduk Split maçı canlı izleme yöntemlerini araştırıyor. Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Galatasaray Hajduk Split maçını canlı yayınlayacak yabancı kanal listesi

Galatasaray Hajduk Split maçı canlı izle | UEFA Galatasaray maçını veren şifresiz kanallar!
Galatasaray Hajduk Split maçı canlı izle | UEFA Galatasaray maçını veren şifresiz kanallar!
GİRİŞ 24.09.2020 20:26 GÜNCELLEME 24.09.2020 20:27

Galatasaray Hajduk Split maçı canlı izle! Sarı kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon ilk mücadelesinde  galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılılarda rota Avrupa’ya çevrilmiş durumda. Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray Hajduk Split maçı koronavirüs önlemleri sebebiyle seyircisiz olarak oynanacak. Tekli eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmayı kazanan taraf bir üst tura yükselecek. Maçı canlı ve şifresiz seyretmek isteyen taraftarlar Galatasaray Hajduk Split maçını veren yabancı kanalları araştırmaya başladı. Peki Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak. İşte UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme mücadelesine dair detaylar ve son yaşanan gelişmeler....

 

 

GALATASARAY HAJDUK SPLİT MAÇI  SAAT KAÇTA?

 

 

Galatasaray ve Hajduk Split arasında oynanacak mücadele 24 Eylül Perşembe günü saat 21.00’da Smart Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY HAJDUK SPLİT MAÇINI ŞİFRESİZ İZLE!

Sarı kırmızılıların bugün sahaya çıkacağı Hajduk Split karşılaşması, CBC Sport, İdman TV, AZ TV, Arena Sport 1 HD Croatia,  Arena Sport 2 HD Slovakia, Arena Sport 3 HD Serbia ve Sportdigital TV HD kanalından şifresiz olarak seyredilebilecek.

MUHTEMEL KADROLAR BELLİ OLDU!

Galatasaray: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Donk, Belhanda, Ömer Bayram, Emre, Babel, Diagne

Hajduk Split: Posavec,Mujakic,Colina,Vuskovic,Todorovic, Nejasmic, Caktas,Juric,
Diamantakos, Jairo Gyurcso

TERİM DERBİ ÖNCESİ ROTASYONA GİTTİ!

Tecrübeli Teknik Direktör Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde sahaya çıkacak kadroda rotasyon yaptı. Son haftaların formda ismi Taylan Antalyalı yerine Donk’un  Hajduk Split maçında sahaya çıkması bekleniyor. Kolombiyalı forvet Falcao  ise Fenerbahçe derbisi öncesi dinlendirilecek. Sarı kırmızılarda gol yollarında Diagne ile etkili olmaya çalışacak.

“HERKESİN ŞANSLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Galatasaray ile karşılaşacak Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split'in teknik direktörü Hari Vukas mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Vukas” Galatasaray'ın kalitesini tartışmaya gerek yok. Zorlu bir maç olacak. Bu kez bir maç üzerinden oynanacak. Bu durumda herkesin şansı olduğunu düşünüyorum. Yeterince motiveyiz.” dedi. Karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisi göstererek iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirten Teknik adam Fatih Terim hakkında  "Fatih Terim'in kazandığı kupalar zaten kendisi hakkında çok şey söylüyor. Hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok” şeklinde konuştu.