Beşiktaş Rio Ave maçı canlı izle | UEFA Beşiktaş Rio Ave maçını veren yabancı kanal listesi!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Rio Ave takımını konuk etmeye hazırlanıyor. Karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen izleyiciler Beşiktaş Ave maçı canlı izleme yöntemlerini araştırıyor. Peki Beşiktaş Rio Ave maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak? İşte Avrupa Kupasında ilk mücadelesine çıkan Beşiktaş maçının canlı yayınlayacak yabancı kanal listesi…

Beşiktaş Rio Ave maçı canlı izle | UEFA Beşiktaş Rio Ave maçını veren yabancı kanal listesi!
Beşiktaş Rio Ave maçı canlı izle | UEFA Beşiktaş Rio Ave maçını veren yabancı kanal listesi!
GİRİŞ 24.09.2020 18:01 GÜNCELLEME 24.09.2020 18:01

Şampiyonlar Ligi’nde elendikten sonra yoluna UEFA Avrupa Kupası’nda devam eden siyah beyazlılar bugün galibiyet için sahaya çıkıyor. Vodafone Park’ta salgın hastalık sebebiyle seyircisiz oynanacak karşılaşma tekli eleme sistemine göre oynanacak. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılan takım Milan-Bodo/Glimt mücadelesinin galibiyle play off turunda karşılaşacak. Temsilcimiz Beşiktaş’ın mücadelesini canlı olarak seyretmek isteyen taraftarlar Beşiktaş Rio Ave maçını canlı yayınlayacak kanalları araştırıyor. Siyah beyazlıların Portekiz temsilcisini  ağırlayacağı maçı Alman Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetecek. Peki Beşiktaş Rio Ave maçı canlı nasıl izlenir? İşte Beşiktaş maçına dair detaylar muhtemel kadrolar…

 

BEŞİKTAŞ RİO AVE  MAÇI CANLI NASIL İZLENİR?

Beşiktaş- Rio Ave maçı Türkiye’de D-Smart 20 kanaldan canlı olarak yayınlanacak. Portekiz temsilcisiyle oynanan karşılaşma Sport TV5 (Portekiz) kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

BEŞİKTAŞ RİO AVE MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Beşiktaş’ın Rio Ave ile karşılaşacağı mücadele 24 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak.

MUHTEMEL KADROLAR BELLİ OLDU!

Beşiktaş: Ersin, Lens, Vida, Wellington, Nsakala, Boyd, Atiba, Oğuzhan, Dorukhan, Ljajic, Larin

Rio Ave: Rio Ave: Kieszek, Pinto, Borevkovic, Santos, Reis, Filipe, Tarantini, Mane, Chico, Piazon, Moreira

SİYAH BEYAZLILARDA 3 EKSİK VAR!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rio Ave ile karşılaşan Beşiktaş’ta maç öncesi basın toplantısı düzenlendi. Sergen Yalçın’ın yokluğunda takımın başına geçen Murat Şahin, N'Koudou, Atiba ve Josef de Souza'nın karşılaşmada oynamayacağını söyledi. 

“DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN RAKİP”

Rio Ave takımını analiz ettiklerini belirten Murat Şahin karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirtti. Tek maçlı bir eleme oynayacaklarını vurgulayan deneyimli yardımcı antrenör “ Dikkat edilmesi gereken bir rakip. Seyircimiz olmasa da içeride oynamanın ufak avantajını kullanmak istiyorum. Topa sahip olmaya çalışan, iyi oynayan takımlardan bir tanesi. Saygı duyulması gereken bir ekip. Bunun bilinciyle hazırlıklarımızı tamamladık. Bugün kampa girip son hazırlıkları bitirip yarın turu geçen taraf olmak istiyoruz” dedi.