Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş Mario Balotelli ile görüşüyor!

Beşiktaş transfer haberleri son dakika gelmeye devam ediyor. Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlayan siyah beyazlılar yıldız oyuncu Balotelli’yi gündemine aldı. Burak Yılmaz’ın boşluğunu yıldız oyuncu Balotelli ile doldurmayı planlayan Beşiktaş görüşmelere başladı. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri....

 Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş Mario Balotelli ile görüşüyor!
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş Mario Balotelli ile görüşüyor!
GİRİŞ 07.08.2020 13:11 GÜNCELLEME 07.08.2020 13:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu sezon gol yollarında üretkenlik anlamında sıkıntı yaşayan siyah beyazlılar yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başladı. Özellikle pandemi sonrası takımın gol yükünü tek başına sırtlayan  Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasıyla Beşiktaş transfer için düğmeye bastı. Kariyerinde İnter, Milan, Liverpool ve Manchester City gibi önemli kulüplerde forma giyen oyuncuya birçok ülkeden teklif gelmeye devam ediyor. Rumen futbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden olan İllie Dumitrescu katıldığı programda Beşiktaş,  Balotelli görüşmesini açıkladı. İşte detaylar….

 

 

“TÜRKİYE’DEN BEŞİKTAŞLA GÖRÜŞÜYOR”

Teknik Direktörlük kariyeri de bulunan  Ilie Dumitrescu, DigiSport kanalında yayımlanan Futbol Club isimli programda İltalyan golcü Mario Balotelli’nin Beşiktaş’la görüştüğünü açıkladı.

“HER ŞEY OLABİLİR”

Dumuitrescu,” Balotelli'nin CFR Cluj'a geleceği ile ilgili ben de bir şeyler duydum. Ama bildiğim kadarıyla Türkiye'den Beşiktaş'la da görüşüyor. Türkiye'ye gitmezse Cluj'a gelir. Her şey olabilir" ifadelerini kullandı.(fotomaç)

 

BU SEZON 5 GOL ATABİLDİ!

29 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon İtalya Serie A’da  Brescia Calcio formasıyla mücadele etti.  Brescia formasıyla 19 karşılaşmaya çıkan oyuncu oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri sadece 5 kez sarsmayı başardı. Bin 409 dakika sahada kalan oyuncu takım arkadaşlarına asist yapamaması dikkat çekti.

YORUMLAR 3
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ligte guclu adam yok bu yikar herkezi saglam transfer
    Cevapla
  • Haso 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabarmis bir horoz bos isler
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allah korusun
    Cevapla