Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Caner ve Gökhan yuvaya dönmeye hazırlanıyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezon öncesi sağ bek ve sol beke takviye yapmayı düşünen yönetim eski yıldızları Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile görüşüyor. Caner ile 2+1 yıllık sözleşme yapmayı planlayan sarı lacivertliler Gökhan Gönül ile 1+1 yıllık sözleşme yapmayı düşünüyor. İşte 2020-2021 sezonu öncesi Fenerbahçe transfer haberleri...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Caner ve Gökhan yuvaya dönmeye hazırlanıyor!
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Caner ve Gökhan yuvaya dönmeye hazırlanıyor!
GİRİŞ 30.07.2020 10:37 GÜNCELLEME 30.07.2020 10:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertliler, eski oyuncuları Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile anlaşma sağladı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin ve Gönül’ün takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Sportif direktörlük koltuğuna oturmaya hazırlanan Emre Belözoğlu Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile   görüşme yaparak iki oyuncununda transferini  bitirdiği öğrenildi.Fenerbahçe başarılı sol bek oyuncusuyla daha önce prensip anlaşmasına varmıştı. Devreye Galatasaray’ın girmesiyle anlaşma uzun sürdü. 

 
 

EROL BULUT ONAY VERDİ!

Transfer sezonunun açılmasıyla Fenerbahçe eski oyuncusu Caner Erkin ile iki artı bir yıllık  sözleşme imzaladığını resmi olarak açıklaması bekleniyor. Yapılan anlaşma  Fenerbahçe’nin yeni hocası olacağı konuşulan Erol Bulut’un bilgisi dahilinde gerçekleşti. Emre Belözoğlu ve yeni teknik direktör olması beklenen Bulut, transferi Caner'i birçok mevkide kullanabilecekleri için transfer yapıldı. Erol Bulut için sarı lacivertlilerin  resmi açıklamayı Perşembe günü yapması bekleniyor. (Fanatik)

GÖKHANA BİR YILLIK SÖZLEŞME 

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu Gökhan Gönül ile yaptığı görüşme sonrasında oyuncuya alternatif bir teklifle gitti. Belözoğlu, 35 yaşındaki sağ bekin tecrübesiyle takıma katacağı havayı dikkate alarak “ 1 yıl oyna. Performansına ve durumuna birlikte bakalım. Gücünü performansını yeterli görürsen sahada olmaya devam eder bir yıl daha oynarsın. Olmazsa Fenerbahçe teknik heyetinde görev alırsın” teklifi yaptı. Tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül bu teklife olumlu bakıyor. Nabil Dirar’ın takımdan ayrılması durumunda bir de yerli sağ bek ile anlaşma sağlanacak. (fotomaç)

CANER ERKİN FENERBAHÇELİ PAYLAŞIM YAPTI!

Caner Erkin, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası kariyerinin maçına çıkan Emre Belözoğlu için paylaşım yapmıştı. Caner, Belözoğlu için “ Yeri geldi sen beni sakinleştirdin, yeri geldi ben seni sakinleştirdim. Türk futboluna kattığın değerler için teşekkürler abicim" sözlerini söylemişti. Fenerbahçe’den ayrıldıktan 4 sene sonra ilk F.Bahçe formasıyla paylaşım yapan Caner Erkin dikkatleri üzerine çekmişti.

 

 

CANER ERKİN BU SEZON 13 ASİST YAPTI!

Tecrübeli sol bek bu sezon Beşiktaş formasıyla , Süper Lig, Avrupa Kupası ve Ziraat Türkiye Kupasında toplam 37 maça çıktı. Oynadığı karşılaşmalarda 2984 dakika sahada kalan Caner 4 kez rakip fileleri havalandırırken, arkadaşlarına da  13 gol pası verdi. 

YORUMLAR 13
  • rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki eski FB oyuncu alana kadar daha genç başarıya susamış oyuncular almak daha yerinde olur. adamlar 35 yaşına kadar her başarıyı tatmış bundan sonrası onlar için para kazanma derdinden başka bir beklentileri olmaz. zaten son sezonları
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe huzur evine hoşgeldiniz veteranlar liginde oynayacakmış fener.
    Cevapla
  • Armada 3 yıl önce Şikayet Et
    İki oyuncuyada ihtiyaç var gelsinler
    Cevapla
  • cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    yaşlılar ama her ikisi de almaya değer oyuncular, duygusallığı bırakıp mantıklı düşünmeli
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    aslında ilker oğuz okocha ve alex i de geri getirseler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle