İzmir Belediyesi yapamadı Bakan Kasapoğlu el attı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmirli bir vatandaşın basetbol sahası isteğine sessiz kalmadı.

İzmir Belediyesi yapamadı Bakan Kasapoğlu el attı!
İzmir Belediyesi yapamadı Bakan Kasapoğlu el attı!
GİRİŞ 09.07.2020 22:03 GÜNCELLEME 09.07.2020 22:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de yaşayan bir vatandaşın sosyal medya üzerinden basketbol sahası için yardım isteğine anında cevap verdi.

 

 

Vatandaşın İzmir Belediyesi'nden birçok kez istemesine rağmen herhangi bir karşılık görememesinden şikayet ettiği paylaşımda, "Bizim buraya da bir el atın sayın bakan @kasapoğlu. 10 bin nüfuslu TOKİ konutları içinde bir tane bile basketbol sahası yok. 10 yıldır @izmirbld yapmadı bir türlü. Öyle kompleks yapmaya gerek yok. Bir beton zemin iki pota hepsi bu. Çizgisi olmasa bile hatta tek pota olsa da olur." dedi.

 

 

Bu paylaşımı gören Bakan Kasapoğlu, "Arkadaşlarımla görüşüp en kısa sürede bulunduğunuz yere basketbol potası kazandırmak için gereğini yapacağım. Sporun erişilebilir olması en önemli gündem maddemiz... Bu konuda bizi bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim." şeklinde cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu'nun paylaşımını gören İzmirli vatandaş, "Allah razı olsun sayın bakanım. Sizde olmasanız bu konuda sesimizi duyan olmayacak. Sürekli kayıt altına alınıp unutuluyor. Tam 10 sene oldu bir türlü sıra gelmedi nedense. İzmir Karabağlar Yaşar Kemal mahallesinden sevgiler saygılar." dedi.

BAKAN KASAPOĞLU DAHA ÖNCE 10 BİN POTA MÜJDESİ VERMİŞTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Basketbolu yaygınlaştırma adına 'Yer gösterin pota yapalım' anlayışıyla inşallah 10 bin potayı hızlı bir şekilde Türkiye genelinde yaygınlaştıracağız." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 3
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar simdi biz yaptık derler.iyiyi onlar kötüyü hükumet yapar zihniyeti.neyse ki izmirde tek chp liler yasamıyor.hizmet olarak devletimiz en iyisini yapar.
    Cevapla
  • Zindan35 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş şaka misiniz nesiniz niye yapıyorsunuz siz degil saha kordon boyunu altinla kaplasaniz gene bu zhniyet değil oy tesekkur bile etmezler sigirin biri dese chp yapti tamam kitle musait inanirlar istanbulun galini goruyoruz marmarayi avrasyayi imansizin olu yapti diyolar gulermisin aglarmisin
    Cevapla
  • Erol09 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaksin Basket potasini? Buraya bir Heykel lazim deseydiniz o Hafta dikerlerdi
    Cevapla