Fenerbahçe son dakika transfer haberleri: Galatasaraylı yıldıza transfer teklifi yaptı!

Fenerbahçe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray’ın sezon başında Monaco’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Onyekuru’yla ilgilenen sarı lacivertliler oyuncunun kulübüyle temasa geçti. Sağ bek arayışını sürdüren Fenerbahçe’ye Barcelona’dan genç sağ bek! İşte Fenerbahçe 2020-2021 sezonu transfer haberleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri: Galatasaraylı yıldıza transfer teklifi yaptı!
Fenerbahçe son dakika transfer haberleri: Galatasaraylı yıldıza transfer teklifi yaptı!
GİRİŞ 02.07.2020 13:52 GÜNCELLEME 02.07.2020 13:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Gelecek sezon kadro yapılanmasını şimdiden kurmak isteyen sarı lacivertli kulüpte transfer hareketliliği yaşanıyor. Mert Hakan Yandaş’ı Galatasaray’ın elinden kapan Fenerbahçe şimdide ezeli rakibinin en etkili silahlarından birisini kadrosuna katmak istiyor. Stoper ve sağ bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan için nabız yokluyor.  İsla ile yollarını ayırdıktan sonra sağ beke  takviye yapmaya çalışan Fenerbahçe Barcelonalı genç yıldızla görüşüyor. İşte 2020-2021 sezonu Fenerbahçe transfer haberleri…

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

FENERBAHÇE MONACO İLE GÖRÜŞTÜ!

Gelecek sezonda ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Fenerbahçe kolları sıvadı. Kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen Henry Onyekuru’yu gözüne kestiren sarı lacivertliler oyuncunun kulübü Monaco ile temasa geçti. 

Galatasaray’da yarım sezonda  650 bin Euro kazanan forvet oyuncusuna 1 sezon için 2 milyon Euro teklif eden Fenerbahçe  Onyekuru’nun menajeri ile görüşme yaptı. (fotomaç)

KAAN AYHAN GÜNDEMDE!

Fenerbahçe, Alman ekibi Düsseldorf’ta forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhanı gündemine aldı. Fortuna Düsseldorf’un küme düşmesinin ardından Fenerbahçe başarılı oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti. Sözleşmelesinde 2.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan oyuncunun kararı bekleniyor.

A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul, gelecek sezon sportif direktörlük görevine başlaması beklenen Emre Belözoğlu'nun milli stoperle bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtip, transferle ilgili gelişmeleri aktardı. (A SPOR)

BARCELONALI OYUNCUYLA GÖRÜŞÜYOR!

Fenerbahçe Fransa’nın Nice takımında kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Barcelona’da olan 21 yaşındaki genç oyuncusu Moussa Wague’yı transfer etmek istiyor. 

Barcelona 2023 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncuyu bir yıl daha kiralık göndermek istiyor. Barcelona ile Fenerbahçe arasındaki görüşme devam ediyor. Nice forması altında bu sezon 8 maçta 377 dakika sahada kalan Wague, 2 asist yaparak takımına katkı sağladı. (fotomaç)

YORUMLAR 5
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    GS nin şampiyon olmuş eski futbolcuları ile başarılı olacağını sanan bir yönetim vizyonuna sahip yalı çocuğu. Bu kafa ile daha çok fener ol yaparsınız. -da keriz çok veriyor.
    Cevapla
  • tandoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    rodrigues den çok memnun kaldınız anlaşılan alın alın hadi bakalım.
    Cevapla
  • ME~T~İN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan Rüzgarı..... Hangi parayla alınacak?????
    Cevapla
  • MeRKeZ 3 yıl önce Şikayet Et
    ejlif elmas taktiği denen bir şey var...!
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    mevcut futbolcusu paramı alamıyorum diye kaçıp haber vermeden bırakıp gidiyor hangi paraya alacakmış bu adamları.
    Cevapla