Beşiktaş’tan dünyaca ünlü yıldıza transfer kancası: Santi Cazorla Kartal mı oluyor?

Beşiktaş son dakika transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sezon sonunda Villarreal ile sözleşmesi sona erecek Santi Cazorla transfer etmek isteyen siyah beyazlılar düğmeye bastı. Gelen bilgilere göre Beşiktaş Cazorla’ya resmi teklif yaptı. İşte Beşiktaş Santi Cazorla transferi detayları…

Beşiktaş’tan dünyaca ünlü yıldıza transfer kancası: Santi Cazorla Kartal mı oluyor?
Beşiktaş’tan dünyaca ünlü yıldıza transfer kancası: Santi Cazorla Kartal mı oluyor?
GİRİŞ 01.07.2020 17:04 GÜNCELLEME 01.07.2020 17:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş gelecek sezon yapılanması için transfer çalışmalarına başladı. Sergen Yalçın yönetiminde iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta ilk hedef orta sahaya takviye yapmak. Gelen bilgilere göre sezon sonu Villarreal ile sözleşmesi bitecek İspanyol yıldızla görüşme yapan Beşiktaş oyuncuyu transfer etmek istiyor. İşte Beşiktaş’ta transfer hareketliliğinin detayları..

SANTİ CAZORLA YA  2 YILLIK TEKLİF 

Şampiyonluk yarışında zirvenin uzağında kalan Beşiktaş 2020-2021 sezonunda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Kısa bir süre önce İspanyol oyuncu Santi Cazorla’yı gündemine olan siyah beyazlılar aktarılan bilgilere göre oyuncuya 2 yıllık teklif yaptı. (fotomaç)

BU SEZON 29 MAÇTA FORMA GİYDİ!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği İspanyol oyuncu bu sezon Villarreal formasıyla çıktığı 29 maçta 8 gol 8 asistle oynadı. Özellikle bileklerine çok hakim olan İspanyol oyuncu merkezi orta saha, on numara ve sol kanat mevkilerinde görev alabiliyor. Kariyeri boyunca toplam 581 maça çıkan yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda rakip fileleri 97 kez havalandırırken arkadaşlarına 109 gol pası verdi.

YORUMLAR 2
  • Tosun 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelirken yürüme sopasını unutmasın lütfen
    Cevapla
  • Kirsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasini neden yazmadiniz:))) sergenle yasit bu adam... falcaoya laf edenler :)))
    Cevapla