Sercan Yıldırım'ın babasından tepki! 'Yazıklar olsun! Elen gel oğlum'

Survivor'da adından söz ettiren Bursaspor'un eski oyuncusu Sercan Yıldırım, yeşil-beyazlı taraftarların fikir ayrılığına düşmesine sebep oldu.

Sercan Yıldırım'ın babasından tepki! 'Yazıklar olsun! Elen gel oğlum'
Sercan Yıldırım'ın babasından tepki! 'Yazıklar olsun! Elen gel oğlum'
GİRİŞ 07.05.2020 11:24 GÜNCELLEME 07.05.2020 11:24
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Survivor'da yarışan Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım, Bursa'yı adeta ikiye bölmüş durumda. 

 

 

"Elen gel oğlum, Bursa halkı hiçbir şeyi hak etmiyor"

Timsah'ın altyapısından yetişip yıllarca yeşil-beyazlı forma ile ter döken, Bursaspor'un şampiyon olduğu 2009-2010 sezonunun kadrosunda da yer alan Yıldırım Survivor'a devam ederken eski futbolcunun ailesi, Bursalılardan yeterli desteği göremediklerini belirterek adeta isyan bayrağını çekti.

 

 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, "Bursa halkı evladına çok güzel sahip çıktı. Yazıklar olsun diyorum. Elen gel oğlum, Bursa halkı hiçbir şeyi hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Anne Şükran Yıldırım ise, "Bursalılar bu kadar mı nefret ediyormuş Sercan'dan! Yazıklar olsun!" diyerek sitemde bulundu.

"Desteği bizden değil, Galatasaray'dan bekleyin"

Konunun sosyal medyada alevlenmesinin ardından Bursasporlu taraftarlar da görüşlerini bildirmeye başladı. Bazı taraftarlar eski futbolcularına destek verilmesi gerektiğini ifade ederken, çoğunluk ise destek vermeyi reddetme eğiliminde. Paylaşımlar arasında en dikkat çekici yorum ise, "Biz destek olmayı da bilirdik. Bu camia birleşirdi, Sercan Yıldırım'ı yarışmada şampiyon yapardı. Ama ne yazık ki Galatasaray'a gidişini de, giderken söylediklerini de unutmadık. Şimdi desteği bizden değil Galatasaray'dan bekleyin" diyen bir taraftardan geldi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 40
  • İbocan 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zaman sonra sercanın ailesi sayesinde güldüm
    Cevapla
  • Nankör insan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her gün 100 yakın insan ölüyor yoğun bakımda olan binlerce insan var bir gün fatiha okudunuz mu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için hiç bişey olmamış gibi bizlerde risk altında değilmişiz gibi davranmak ne demek yere batsın yarışması ya
    Cevapla
  • Olguncan 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allahınızı seviyorsanız,insanlar ne derdinde,sercanın Ailesi ne derdinde....
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet Can Derdinde Bunlar Sercan.
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah çokda umrumda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle