Tokyo Olimpiyat Oyunları ertelendi!

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyesi Dick Pound, "IOC'nin sahip olduğu bilgilere dayanarak Tokyo 2020 için erteleme kararı alındı" dedi.

Tokyo Olimpiyat Oyunları ertelendi!
Tokyo Olimpiyat Oyunları ertelendi!
GİRİŞ 23.03.2020 21:57 GÜNCELLEME 23.03.2020 22:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyesi Dick Pound, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 2021'e erteleneceğini ve ayrıntıların önümüzdeki dört hafta içinde belirleneceğini söyledi.

Hayatı olumsuz etkileyen korona virüs salgını nedeniyle birçok spor organizasyonu ileri bir tarihe ertelenmişti. Bu yıl Japonya'da yapılması planlanan Tokyo Olimpiyat Oyunları ile ilgili de bir açıklama geldi.

IOC üyesi Dick Pound, olimpiyatların gelecek yıla erteleneceğini, ayrıntıların da önümüzdeki dört hafta içinde belli olacağını dile getirdi.

USA Today'e konuşan Pound, "IOC'nin sahip olduğu bilgilere dayanarak erteleme kararı alındı. İleriye dönük parametreler belirlenmedi, ancak oyunlar 24 Temmuz'da başlamayacak, biliyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 5
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Olimpiyatlar ne zaman olacak? 24 temmuz. Peki bizim lig için hala yanabilir hesabını nasıl yaparlar? Olimpiyat erteleniyorsa! lig artık bitmiştir. Futbolcular hesabını böyle yapsın kulüpler de!
    Cevapla
  • Fehmizat 4 yıl önce Şikayet Et
    siyasi nedenlerden dolayi Türkiye´ye vermediler simdi hic birine faydasi yok Allah´in isi
    Cevapla
  • Ozosks 4 yıl önce Şikayet Et
    Paraları boşa gitti Eldevar 0
    Cevapla
  • Hümmet çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    rüşvetle organizasyon alirsan basina bela alirsin.turklerin hakkını aldiniz ama Allah hakkımızin yenmesine razı olmadi.
    Cevapla
  • seyit 4 yıl önce Şikayet Et
    olimpiyat evsahipliğini japonya alınca çok üzülmüştük Türkiye olarak. Ama her şerde bizim görmediğimiz bir hayır vardır. Biz alsaydık o kadar yatırım maaliyeti boşa gidecekti
    Cevapla