Trabzonspor Başakşehir maçı beIN Sports'ta şifresiz yayınlanacak mı?

Süper Lig 26. hafta karşılaşmasında Trabzonspor Başakşehir’i ağırlıyor. Koronavirüsüne karşı alınan önlemler kapsamında maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi. Trabzonspor Başakşehir maçı beIN Sports’tan şifresiz olarak mı yayınlanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı devreye girdi. beIN Sports Süper Lig maçlarını ücretsiz mi yayınlanacak? İşte Trabzonspor Başakşehir maçı detayları...

Trabzonspor Başakşehir maçı beIN Sports'ta şifresiz yayınlanacak mı?
Trabzonspor Başakşehir maçı beIN Sports'ta şifresiz yayınlanacak mı?
GİRİŞ 14.03.2020 11:52 GÜNCELLEME 14.03.2020 11:55

Türkiye’de  ilk koronavirüsü vakasının görülmesinin ardından spor müsabakalarının tedbir amaçlı Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına karar verildi. Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da katıldı. Toplantıda koronavirüsünün  yayılmasını önlemek amacıyla spor müsabakalarının seyircisiz oynanmasına karar verildi. Neredeyse tüm dünyayı  etkisi altına alan  ölümcül koronavirüsü sonrası Avrupa Kupaları’nda oynanacak bazı karşılaşmalar ertelenirken İtalya, İsviçre, Japonya, Tayland, gibi ülkelerde spor müsabakaları durduruldu. Basketbolda tüm FIBA Organizasyonları ertelendi. EuroLeague ve EuroCup’ta oynanması planlanan  karşılaşmalar bir sonraki açıklamaya kadar ertelendi. Almanya ve Portekiz’de oynanacak karşılaşmaların seyircisiz oynanmasına karar verirken Bundesliga ve Ligue 1’de oynanacak spor müsabakaları  yayıncı kuruluş tarafından ücretsiz yayınlanacağı açıklandı.  Bu açıklamalardan sonra gözler Süper Lig,  yayıncı kuruluşu beIN Sports’a çevrildi. Trabzonspor Başakşehir maçı şifresiz mi yayınlanacak ? Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmanın ayrıntıları...

 

AÇIKLAMA BEKLENİYOR!

Serdar Ali Çelikler’in Habertürk’te yazdığı köşe yazısında Gençlik ve  Spor Bakanlığı ile yayıncı kuruluş beİN Sports’un görüşme halinde olduğunu belirtti. Nisan ayı sonuna kadar Süper Lig’te oynanacak karşılaşmalarla ilgili Spor Bakanlığı’nın devreye girdiğini ifade eden Çelikler “Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Aşırı bir gelişme olmazsa muhtemelen yarın beIN Sports maçları şifresiz yayınlayacağını açıklayacak ve hafta sonu, derbi de dahil maçlar şifresiz yayınlanacak.”dedi. Yayıncı kuruluş beİN Sports’un  Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanması ile ilgili açıklamayı bugün yapması bekleniyor.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇ SAATİ

Ligde zirveye sahip olmak isteyen  Trabzonspor ve Başakşehir mücadelesi Medical Park Stadyumunda 15 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

 

MÜCADELENİN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Hafta İçi oynadığı Yeni Malatyaspor maçıyla liderliği eline geçiren Trabzonspor en yakın takipçisi Başakşehiri ağırlayacağı karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak .