Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta? muhtemel kadrolar belli oldu!

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Trabzonspor ile berabere kalan Beşiktaş Alanyaspor’a konuk olmaya hazırlanıyor. Sergen Yalçın yönetimindeki siyah beyazlılar seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Peki taraftarların heyecanla beklediği Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman başlıyor, muhtemel 11’ler belli oldu mu? karşılaşma hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta? muhtemel kadrolar belli oldu!
Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta? muhtemel kadrolar belli oldu!
GİRİŞ 28.02.2020 16:21 GÜNCELLEME 28.02.2020 16:21

23. haftada oynanan karşılaşmalarla birlikte puan sıralamasında 7. sırada bulunan Beşiktaş yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Siyah beyazlı takım Sergen Yalçın takımın başına geçtikten sonra yakaladığı havayı tekrar yakalamak istiyor. Başakşehir ve Trabzonspor karşılaşmalarında istatiksel olarak rakiplerine üstünlük kuran Beşiktaş, bu iki karşılaşmada 5 puan kaybetti. Özellikle iç sahada oynanan Trabzonspor karşılaşmasında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın savunmada olan sıkıntıları çözmeye çalışıyor. Gol yollarında da üretkenlik sıkıntısı çeken Beşiktaş Trabzonspor karşısında rakip kaleye 29 şut atarken bunlardan sadece 9 tanesi isabet buldu. Özellikle bordo mavili takım karşısında N’koudou ve Diaby ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Beşiktaş’ta Alanyaspor maçı öncesi savunma ve hucumda hattında yaşanan problemler aşılmaya çalışılıyor. Diğer yandan bu sezonun en flaş takımlarından birisi olmayı başaran Alanyaspor Sivasspor deplasmanında iyi oynamasına rağmen sonuca gidemedi ve sahadan 1-0  mağlup ayrıldı. İşte Süper Ligde üst sıraları ilgilendiren Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maçı detayları!

 

 

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SAATİ 

Süper Lig 24. haftada karşı karşıya gelecek Alanyaspor Beşiktaş maçı Bahçeşehir Okulları Stadyumunda 28 Şubat Cuma günü saat 20.00'da oynanacak.

HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK

Aytemiz Alanyaspor’un Beşiktaş’ı konuk edeceği karşılaşma 28 Şubat Cuma günü saat 20.00’da beİN Sports hd1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş’ın karşı karşıya geldiği mücadelenin biletleri satışa çıktı. Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden Alanyaspor’un Beşiktaş’ı ağırladığı mücadele 28 Şubat Cuma günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak. Satışa sunulan Alanyaspor Beşiktaş maçı bilet fiyatları:

MARATON TRİBÜN 100 TL
KAPALI TRİBÜN 100 TL
KALE ARKASI TRİBÜNÜ 60 TL
BEŞİKTAŞ DEPLASMAN TRİBÜNÜ 78 TL

 

 

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Karius, Vida, Ruiz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Atiba, Elneny , Ljajic, N’koudou, Boateng, Burak Yılmaz

Alanyaspor: Marafona, N’Sakala, Welinton, Baiano, Caulker, Ceyhun, Efecan, Junior Fernandes, Bakatetas, Siopis, Papiss Cisse

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLER

Beşiktaş oynadığı son 5 karşılaşma da 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 8 kez havalandıran siyah beyazlılar kalesinde ise 6 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmayı başardı.

Alanyaspor oynadığı son 5 lig maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik ile sahadan ayrıldı. Oynadığı bu karşılaşmalarda rakip fileleri 5 kez havalandıran turuncu yeşilli takım kalesinde de 5 gol gördü.

BEŞİKTAŞA ADEM LJAJİC MÜJDESİ 

Süper Lig 24. hafta karşılaşmasında Alanyaspor'a konuk olacak Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı son iki maçta puan kaybı yaşadı. Özellikle forvet arkası pozisyonunda sıkıntılar yaşayan Sergen Yalçın, Başakşehir ve Trabzon karşılaşmalarında Boateng ile sahaya çıkmıştı. Geçirdiği ağır grip nedeniyle Trabzonspor karşısında forma giyemeyen Ljajic’ten sevindirici haber geldi. Takımla birlikte Alanyaspor karşılaşması hazırlıklarına başlayan oyuncu forma şansı verilmesi halinde ilk onbirdeki  yerini alacak.