Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman başlıyor saat kaçta kadrolar belli oldu mu?

Süper Lig 22. hafta açılış karşılaşmasında Başakşehir Beşiktaş’ı konuk ediyor. Sergen Yalçın’ın teknik direktörlük görevine başlamasından sonra form tutan siyah beyazlılar deplasmanda galibiyet arıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş Başakşehir karşısında kazanıp puan sıralamasında üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Peki heyecanla beklenen Başakşehir Beşiktaş maçı hangi gün saat kaçta? Muhtemel 11’ler…

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman başlıyor saat kaçta kadrolar belli oldu mu?
Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman başlıyor saat kaçta kadrolar belli oldu mu?
GİRİŞ 14.02.2020 16:44 GÜNCELLEME 14.02.2020 16:44

Geçtiğimiz hafta lider Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Başakşehir ev sahibi olmanın verdiği avantajla Beşiktaş’ı mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Turuncu lacivertliler Okan Buruk önderliğinde oynadığı son beş karşılaşmada sadece Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında puan kaybetti. Beşiktaş ise Sergen Yalçın göreve geldikten sonra çıktığı Rizespor ve Gaziantep karşılaşmalarını kazanmasını bildi. Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Süleyman Özay yapacak. Puan sıralamalarında üst sıraları hedefleyen Başakşehir Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

 

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇ SAATİ 

Süper Lig 22. hafta açılış karşılaşmasında Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadele 14 Şubat Cuma saat 20.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma beİN sports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL KADROLAR

Başakşehir: Mert Günok, Çaiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Visca, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Elia, Demba Ba, Crivelli

Beşiktaş: Karius, Victor Ruiz, Vida, Caner, Necip Uysal, Atiba, Elneny, Boateng, Diaby, N’koudou, Burak Yılmaz

BOATENG İLK 11’DE BAŞLAYACAK

Beşiktaş son haftalarda gol pozisyonu üretmekte zorlanıyor. Sergen Yalçın takımın başına geçtikten sonra üretkenlik anlamında sıkıntısı devam eden siyah beyazlılarda Adem Ljajic’in performansı akıllarda soru işareti bırakıyor. Diaby ile birlikte bu sezon beklenilen performansın çok uzağında olan oyuncu 22. haftada oynanacak Başakşehir karşılaşmasına yedek kulübesinde başlayabilir. Gaziantep FK karşısında oyuna sonradan giren Kevin Prince Boateng 70. dakikada attığı şık golle ilk 11’e göz kırpmıştı. Sergen Yalçın’ın gol yollarında  üretkenlik yaratması için Boateng’i Başakşehir karşılaşmasında sahaya sürecek.