Erzurumspor Trabzonspor maçı saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Erzurumspor Trabzonspor’u konuk ediyor. İlk maçta rakibi BB Erzurumspor’u 5-0 mağlup eden Karadeniz temsilcisi skorun verdiği avantajla turu geçmeyi hedefliyor. İşte heyecanla beklenen Erzurumspor Trabzonspor maç saati? Trabzonspor Erzurumspor maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Erzurumspor Trabzonspor maçı saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Erzurumspor Trabzonspor maçı saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
GİRİŞ 10.02.2020 16:00 GÜNCELLEME 10.02.2020 16:00

Hüseyin Çimşir yönetiminde çıktığı ilk üç maçını kazanmayı başaran bordo mavililerde hedef kupada final oynamak. Çeyrek final ilk mücadelesinde rakibini 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Erzurumspor maçı için hazırlıklara başladı. Süper Lig’de oynadığı son beş karşılaşmanın hepsini kazanan Karadeniz temsilcisi gösterdiği performansla şampiyonluk yolundaki rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Ara transfer sezonunda eksik bölgelere takviye yapan Trabzonspor Ndiaye ve Guilherme gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı. İkinci yarıya yaptığı takviyelerle fırtına gibi başlayan bordo mavililer bu sezonu çifte kupa ile kapatmak istiyor.

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇ SAATİ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş maçında Erzurumspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Çeyrek final mücadelesi 13 Şubat saat 17.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak.

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇI DETAYLARI

TFF 1.Lig takımlarından Erzurumspor son 16 turunda Beşiktaş’ı kupanın dışına iterek büyük bir sürprize imza atmıştı. Beşiktaş galibiyeti ile beklentileri yukarıya çeken Erzurumspor, Trabzonspor karşısında aldığı 5-0’lık mağlubiyet ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. TFF 1.Ligde Hatayspor ve Bursaspor ile şampiyonluk mücadelesi veren mavi beyazlılar Türkiye Kupası’nda ağırlayacağı Trabzonspor karşısında en azından sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Trabzonspor ise çeyrek final mücadelesinin hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Bordo mavili oyuncular tesislerde 2 grup halinde çalıştı. Salonda yapılan antrenmanda birinci gruptaki oyuncular toparlanma çalışmaları yaparken ikinci gruptaki oyuncular ise kuvvet antrenmanı yaptılar. Ünal Karaman’ın takımdan ayrılmasıyla Trabzsonspor Hüseyin Çimşir yönetiminde  çıktığı ilk üç karşılaşmayı da kazanmasını bildi. Süper Lig’de ki iyi gidişatı kupayada yansıtmak isteyen Karadeniz temsilcisi Erzurumspor’u eleyerek adını yarı finale yazdırmak istiyor. Erzurumspor Trabzonspor arasında oynanacak çeyrek final mücadelesini Erkan Özdamar yönetecek. Özdamarın yardımlığını Hakan Yemişken ve Bilal Gölen yapacak. Kazım Karabekir Stadyumu’nda 13 Şubat’ta oynanacak karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MUHTEMEL 11’LER

Erzurumspor: Sehiç, Aykut, Hasan, Murat, Mücahit, Scuk, İbrahim, Sissoko, Emrah, Hamroun, Pote

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Guilherme, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth

SON 5 MAÇTA GALİBİYETİ YOK

BB Erzurumspor ve Trabzonspor arasında oynanan son beş karşılaşmada Trabzonspor rakibine 4 maçta üstünlünlük kurmayı başardı. Karadeniz temsilcisi oynadığı maçlarda rakip fileleri 15 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Oynadığı son 5 karşılaşmada Trabzonspor’u mağlup etmeyi başaramayan BB Erzurumspor kendi taraftarı önünde Karadeniz temsilcisi karşısında kazanmak istiyor.