Real Madrid Galatasaray geniş maç özeti! Maç sonucu: 6 - 0

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. maçında Real Madrid ile Santiago Bernabéu Stadın'da karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım karşısında ilk yarıyı 4 - 0 önde kapatan Real Madrid, ikinci yatıda iki gol daha buldu. İşte Galatasaray - Real Madrid maçı özeti ve karşılaşmada yaşananlar...

GİRİŞ 07.11.2019 14:35 GÜNCELLEME 07.11.2019 14:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Real Madrid Galatasaray'ı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Santiago Bernabéu Stadında ağırladı. Grupta 1 puanda kalan ve üst tura yükselme şansını kaybeden sarı kırmızılı ekip sahadan 6 -0 mağlubiyetle ayrıldı. Real Madrid'li 18 yaşındaki Rodrygo ise maçın yıldızı oldu. İşte Real Madrid Galatasaray ayrıntılı maç özeti;

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI EN DİKKAT ÇEKİCİ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

 

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇ ÖZETİ!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Real Madrid ile karşı karşıya gelen galata saray sahadan 6 -0 mağlubiyetle ayrıldı. Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer yöneteceği maçta, toplamda 3 sarı kart çıktı.

 

İşte Real Madrid Galatasaray maç özeti;

6 Kasım 2019 saat 23.00'da maç Santiago Bernabéu Stadında Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Zwayer'in düdüğü ile başladı.Maçın başlamasının ardından ilk 4. dakikada Rodrygo attığı gol ile Real Madrid'i 1 - 0 öne geçirdi. Ardından 7. dakikada 2. kez topu Galatasaray'ın ağlarına gönderen Rodrygo, maçı 2- 0 yaptı. Maçın 9. dakikasına gelindiğinde ise ceza alanı çizgisinde Kroos ile Nzonzi'nin mücadelesi sonrası hakem Felix Zwayer VAR incelemesi işaret etti ve Nzonzi sarı kart gördüğü sarı kart ile birlikte Real Madrid penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Ramos 13. dakikada topu ağlara gönderdi ve ilk 14 dakikada Real Madrid 3 - 0 öne geçti.

Maçın 39. dakikasına gelindiğinde Real Madrid'li oyuncu Casemiro topu yeniden ağlara gönderdi. Fakat öncesinde hakem daha öncesinde ofsayt bayrağını kaldırdı.

42. dakikada Orta alanda Lemina'ya sert faul yapan Valverde sarı kart gördü. ve 43. dakikada Real Madrid'de sakatlanan Marcelo kenara geldi ve yerine Mendy oyuna girdi. ilk yarının bitmesine saniyeler kala yani 45. dakikada Benzema topu Galata sarayın ağlarına gönderdi. Böylece ilk yarıyı Real Madrid 4 - 0 önde bitirdi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte 46. dakikada Galatasaray'da Nzonzi'nin yerine Donk oyuna girdi. 57. dakikaya gelindiğinde hakeme itiraz eden Babel sarı kart gördü. Dakika 60'ı gösterdiğinde ise Real Madrid'de Casemiro'nun yerine Modric oyuna girdi ve 68. dakikada Real Madrid tarafında oyuncu değişikliği devam etti. Hazard'ın yerine Isco oyuna girdi. 

Isco oyuna girer girmez gole yaklaştı! Soldan kullanılan köşe vuruşunda ön direkte kafayı vurdu ve Muslera  topu müthiş bir şekilde çıkardı. Ardından Real Madridli futbolcular kurtarışından ötürü sonrası Muslera'yı tebrik etti.

Dakika 74'leri gösterdiğinde Benzema yine gole yaklaştı! Sol çaprazda topla buluşan Fransız golcünün sert vuruşunu Muslera direk dibinde kornere çeldi. 77 dakika oldu fakat sarı kırmızılı takım henüz isabetli bir şut bulamadı.

Dakika 79'u gösterdiğinde Galatasaray gole yaklaştı! Ömer'in soldan kullandığı köşe vuruşunda Donk'un indirdiği topu Lemina tamamladı ancak Courtois gole izin vermedi. iki dakika sonra yani 81. dakikaya gelindiğinde sürekli Galatasaray kalesini çektiği şutlarla yoklayan Benzema 5. golu ağlara gönderdi.

87. dakikada Galatasarayi'da Nagatomo kenara geldi ve Adem Büyük oyuna girdi. dakalar 90'ı gösterdiğinde maçın hakemi 2 dakika ek süre işaretini yaptı. 90. dakikada yine Real Madrid'li oyuncu Rodrygo 6. golu atarak takımını 6 - 0 öne geçirdi. Maç sona erdi. 

Santiago Bernabéu Stadın'da oynanan maçta Real madrid Galatasaray'ı 6-0 mağlup etti.

YORUMLAR 6
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Takıma bakın Fatih Terim gitmeli bu hale takımı fatih terim getirdi. kurulu takımı aldı iki sene şampiyon oldu en sonunda takımı batırdı. Sokağa çıkacak halimiz kalmadı madara olduk yine fatih terimle madara olduk herkese
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Neoldu çok yabancı olunca başarılı olunacaktı
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    sahtekarlar
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda babel kesinlikle gitmeli bize yuregiyle oynayacak futbolcular lazim boyle cop tenekeleri degil
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir fb taraftarisinin onun icin sana cevabim sana ne once imparatoru sorgulayacagina git para babasi diye baskan yaptiginiz ve neredeyse fb yi kume dusurecek olan adami sorgula o gitsin de fatih terimin basarilariyla para babsinin arasinda everest kadar fark var
    Cevapla
  • ekrem yalçınoğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar gitmelide çakma imparator kalmalımı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle