Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı hangi kanalda saat kaçta?

2019 Süper Kupa finali için heyecan dorukta. Lig ve kupa şampiyonu Galatasaray ile kupa finalisti Akhisarspor'un karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray – Akhisarspor Süper Kupa maçı, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak? TFF Süper Kupa 2019’un oynanacağı tarihi ve yeri belli oldu

Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı hangi kanalda saat kaçta?
Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı hangi kanalda saat kaçta?
GİRİŞ 07.08.2019 09:18 GÜNCELLEME 07.08.2019 09:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yılın lig ve kupa şampiyonu Galatasaray ile kupa finalisti Akhisarspor, büyük bir mücadeleye sahne olması beklenen Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Süper Kupa Finali Galatasaray Akhisarspor karşılaşması, Ankara Eryaman Stadyumu'nda 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 21.30'te başlayacak. Maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

 

 

Halil Umut Meler'in yöneteceği Galatasaray ile Akhisarspor arasındaki TFF Süper Kupa mücadelesinde VAR olarak Abdülkadir Bitigen, AVAR olarak ise Ali Şansalan ve Bahattin Duran görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

 

 

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Jimmy Durmaz, Seri, Donk, Adem Büyük, Belhanda, Ryan Babel.

Akhisarspor: Gökhan Değirmenci, Vrsajevic, Alperen Babacan, Uğur Arslan Kuru, Kadir Keleş, Eray Ataseven, Rajko Rotman, Mohamed Ajnane, Sanney Carlos, Onur Ayık, Bertuğ Bayar.

FATİH TERİM CEZALI

PFDK, geçtiğimiz sezonun 33. haftasında oynanan Galatasaray-Başakşehir maçında rakip takım antrenörüne saldırı nedeniyle Fatih Terim'e üç maç ceza vermişti. Geçen sezonun son haftasında oynanan Sivasspor maçında yer almayan Terim, Akhisar ve ligin ilk haftasında oynanacak Denizli maçı ile cezasını tamamlayacak, ikinci haftadaki Konya maçı ile kulübedeki yerini alacak.

YORUMLAR 2
  • sdasd 4 yıl önce Şikayet Et
    akhisar alır
    Cevapla
  • Mustafam 4 yıl önce Şikayet Et
    Tffnin geçen sezondan gs ye kalan son kiyagi
    Cevapla