Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS-FB derbisi..

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Fenerbahçe - Galatsaray derbisi, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte FB-GS derbisinin detayları...

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS-FB derbisi..
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS-FB derbisi..
GİRİŞ 10.04.2019 10:34 GÜNCELLEME 10.04.2019 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Bu önemli rekabette her iki takımda sahadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Bir tarafta Kadıköy’de 18 yıldan fazla süredir yenilmeyen Fenerbahçe, diğer tarafta bu geleneği bozmak isteyen Galatasaray var. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? işte iki takımında muhtemel 11’leri...

 

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

STAT: Ülker Stadı

 

HAKEM: Bülent Yıldırım

TARİH: 14 Nisan Pazar

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS 1

MARCAO VE LUYİNDAMA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi. Galatasaraylı futbolcu Marcao, karşılaşmanın 70. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Süper Lig'de bu sezon 4. kez sarı kart gören Brezilyalı futbolcu, gelecek hafta Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçta görev yapamayacak. Marcao, gördüğü sarı kart nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımın diğer stoperi Christian Luyindama da Evkur Yeni Malatyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakacak.

FATİH TERİM’DEN FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI YORUMU

Fenerbahçe maçını da masaya yatıran Fatih Terim, “Maçın önemi, puanlardan gelen önemin dışında, ezeli rekabetten gelen bir önem. İki taraf için de çok önemli bir derbi. Kimseye bir şey söylemeye gerek yok, iki taraf da kendini iyi hazırlar. Galatasaraylılar benim ne söyleyeceğimi zaten tahmin ederler” dedi.

YORUMLAR 3
  • furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence fb gs yener
    Cevapla
  • Fatih Çakmak 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadrolarda bir gariplik var sanki
    Cevapla
  • Gsss 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi kadroda gomis var kesin yeneriz ☺☺☺
    Cevapla