Galatasaray-Hatayspor maçının geniş özeti ve golleri! GS: 2 Hatayspor: 4

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, Hatayspor'a deplasmanda 4-2 mağlup oldu. İşte GS - Hatayspor karşılaşmasının özeti ve golleri...

Galatasaray-Hatayspor maçının geniş özeti ve golleri! GS: 2 Hatayspor: 4
Galatasaray-Hatayspor maçının geniş özeti ve golleri! GS: 2 Hatayspor: 4
GİRİŞ 27.02.2019 16:58 GÜNCELLEME 27.02.2019 16:59

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 1. Lig takımı olan Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanan maçtan ev sahibi takım 4-2 galip ayrıldı ancak ilk maçı kendi sahasında 2-0 kazanan Galatasaray kupada yarı finale yükselen takım oldu.

 

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇININ GOLLERİ İZLE

GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ

 

Mücadeleye hızlı başlayan Galatasaray 21. dakikada Muğdat'la 1-0 öne geçti. İlk yarı da 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda ise 53. dakikada Emre Akbaba skora 2-0 getirdi. Galatasaray tam rahatladım derken Hatayspor fırtınası başladı. 59. dakika Gökhan Karadeniz penaltıdan farkı bire indirdi. 79. dakikada ise bir penaltı daha kazanan Hatay yine Gökhan'la golü buldu ve beraberliği yakaladı. Baskısını arttıran Hatay ekibi Mirkan'la 79. dakikada bir gol daha bularak öne geçti. 88. dakikada ise çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Selim Ilgaz'ın çizgiden yaptığı vuruşunda top İsmail Çipe'nin bacaklarının ardından filelere gitti. VAR'a giden hakem gole hükmetti ve skor 4-2'ye geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmadan 4-2 ayrılan taraf Hatay ekibi olsa da ilk maçtaki 2-0'lık skorla tur atlayan ve yarı finale yükselen taraf Galatasaray oldu.

HATAYSPOR: 4  / GALATASARAY: 2

Gol: 21' Muğdat Çelik (Galatasaray) Gol: 53' Emre Akbaba (Galatasaray)

Gol: 59' Gökhan Karadeniz (Hatayspor)

Gol: 71' Gökhan Karadeniz (Hatayspor)

Gol: 79' Mirkan Aydın (Hatayspor)

Gol: 88' İsmail Çipe (Kendi kalesine) (Hatayspor)