Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz...

Fenerbahçe, Rusya’nın güçlü takımı Zenit ile UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Takımın teknik direktörü Ersun Yanal, bu sezon ilk Avrupa ligi macerasını yaşayacak. Peki Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz...
Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz...
GİRİŞ 12.02.2019 20:06 GÜNCELLEME 12.02.2019 20:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Takımımız Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rus takımı Zenit ile mücadele edecek. Fenerbahçe ligde istediği skorları elde etmek için çalışmalara başladı. Ülker Stadı’nda oynanacak olan ilk maçı sarı kanarya kazanıp, güzel bir skorla sahadan ayrılmanın planlarını yapıyor. İşte Fenerbahçe Zenit maçı hakkında merak edilenler…

 

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Zenit karşılaşması 12 Şubat Salı (Bu Akşam) günü saat 20:55'de Ülker Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma beIN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak. Mücadelenin rövanşı ise 21 Şubat’ta yapılacak.

 

RUS TAKIMLARIYLA 5. KEZ EŞLEŞTİ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla 5. kez eşleşti. Rus takımlarıyla bugüne dek 8 kez karşı karşıya gelen sarı-lacivertli takım, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rus takımlarına 11 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı.

Fenerbahçe, CSKA Moskova, Spartak Moskova, Lokomotiv Moskova ve Krasnodar'dan sonra bir diğer Rus ekibi Zenit'le de karşılaşacak.

RUS KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Zenit, kadrosunda önemli isimleri de bulunduruyor. Mavi-beyazlı ekipte Rus forvet Artem Dzyuba ön plana çıkıyor. Rusya Milli Takımı'nda da oynayan Dzyuba, takımının bu sezonki en golcü (11 gol) ismi oldu.

Zenit'in Arjantinli futbolcuları Sebastian Driussi, Matias Kranevitter, Emanuel Mammana, Leandro Paredes ve İtalyan oyuncu Claudio Marchisio, dikkati çeken isimler arasında yer alıyor.

Zenit'te geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Portekizli stoper Luis Neto da forma giyiyor.

ZENİT TÜRK TAKIMLARIYLA BİR KEZ OYNADI

Zenit, tarihinde daha önce sadece bir kez Türk takımlarıyla maç yaptı.

UEFA Kupası adı altında oynanan 2005-2006 sezonunda Zenit, grup aşamasında Beşiktaş'la eşleşti. İstanbul'da 1 Aralık 2005'te oynanan maç 1-1 berabere sona ermişti.

Zenit, 13 yılı aşkın bir süre sonra ikinci kez bir Türk takımına karşı sahaya çıkacak.

YORUMLAR 2
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tv de 20:50 dediler
    Cevapla
  • fenerbahce 1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Ugurlar fenerbahce insalah udasan.
    Cevapla