Kenan Sofuoğlu'ndan paylaşım açıklaması

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ayaklarını üzerine uzattığı masanın yanında duran danışmanlarını fotoğraflayıp, 'Emirerlerim' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine yine sosyal medyadan bir açıklama yaparak, "Siyasete espri katmak istedim. 4 dakikada kaldırdım" dedi.

Kenan Sofuoğlu'ndan paylaşım açıklaması
Kenan Sofuoğlu'ndan paylaşım açıklaması
GİRİŞ 27.12.2018 16:46 GÜNCELLEME 27.12.2018 16:46
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış


Dünya Motosiklet Şampiyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Meclis'te ayaklarını uzattığı masanın yanında duran danışmanları Semih Bostanlıoğlu ve Levent Yaman'ın yer aldığı fotoğrafı, üzerine 'Emirerlerim' notu yazarak İnstagram hesabından paylaştı.

 

 

Ancak bu paylaşım, kısa sürede büyük tepki çekerek, 'trend topic' oldu. 4 dakika sonra paylaşımı kaldıran Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından eleştirilere yanıt veren bir açıklama yaptı. Fotoğrafla siyasete espri katmak istediğini belirten ve eleştirilerin yanlış anlamalar üzerine yapıldığını ifade eden Milletvekili Sofuoğlu, açıklamasında "Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım, kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiye vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin, başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 27
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    valla bi şey yaparken dikkat et. resmi yayınlarken bile altına espri yaptım diye yazmış olsaydın yine anladığımız gibi anlardık.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sofuoğlu nu tanıyan biri olarak söylüyorum espiri olsun diye yaptı fakat yapmaması lazımdı arkadaş arasında olur ama topluma mal olan birisisin dikkatli olmalısın
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    seni bilen biliyor. sen çok kıymetli tam bir türk beyefendisi, tam bir türk oğlu türksün. ayakların olması o fotoda belki bu kadar tepki çekmezdi. ama milletin ağzına sakız oldun... kısa zamanda unutulur merak etme yigidim. klasik karalama kampanyaları. biz senin yüreğinin güzelliğini temizliğini biliyoruz. sağlıcakla kal.
    Cevapla
  • Erol 5 yıl önce Şikayet Et
    Yemezler,15 yılda girdiğin gönüllerden 4 dakikada çıkarsın, yapmayın kendinize yazık
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi hayal kırıklığına uğrattın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle