Schalke - Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı? (Şampiyonlar Ligi)

Şampiyonlar ligi D grubu 4. maçı olan Schalke - Galatasaray maçını veren kanal belli oldu. Temsilcimiz için gruptan çıkma adına en önemli karşılaşmalarda biri olan Schalke - Galatasaray maçını veren kanal belli oldu. Peki Schalke - Galatasaray Şampiyonlar ligi maçı hangi kanalda olacak? İşte detaylar...

Schalke - Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı? (Şampiyonlar Ligi)
Schalke - Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı? (Şampiyonlar Ligi)
GİRİŞ 06.11.2018 08:53 GÜNCELLEME 06.11.2018 08:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Schalke - Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi grup maçında temsilcimiz Almanya deplasmanına gidiyor. D grubu 4.mücadelesi olan Schalke - Galatasaray maçının hangi kanalda olacağı ise günün en çok arananları listesine girdi. Schalke 5 puanda Galatasaray'ın ise 4 puanda olması sebebiyle karşılaşma büyük önem arz ediyor. Peki beIN Sports'ta canlı olarak yayınlanan Schalke - Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı olacak? İşte futbol severlerin merakla beklediği karşılaşmanın tüm detayları...

 

Schalke - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Veltins Arena'da oynanacak ve TSİ 23:00'da başlayacak olan mücadeleyi İskoç hakem William Collum yönetecek. Maç beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. beIN Sports aboneliği olmayanlar karşılaşmayı izleyemeyecek. Yani Schalke - Galatasaray maçı şifreli olarak ekranlara gelecek.

Şampiyonlar Ligi D grubu puan durumu

2018 - 2019 Şampiyonlar Ligi D grubu son puan durumunda Porta 7 puanda Schalke 5 puanda temsilcimiz Galatasaray 4 puanda L.Moskova 0 puanda.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu

Muslera, Ömer Bayram, Maicon, Ozan Kabak, Linnes, Donk, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Onyekuru, Sinan Gümüş.

Galatasaray'da sakatların son durumu!

Galatasaray'da sakatlığı bulunan 2 futbolcu Schalke 04'e karşı sahadaki yerini alamayacak.

Ameliyat edilen Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ile Fernando Reges'in durumları ise belirsizliğini koruyor..

Maçın hakemleri kim?

Karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ve Graeme Stewart yaparken, Andrew Dallas ve Nicholas Walsh ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Francis Connor olacak.

YORUMLAR 3
  • Giresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok gardaşlarımızın uydusundan (Azerspace) izliyorum.
    Cevapla
  • Yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani ne oldu şimdi
    Cevapla
  • yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    para para para varlığı bir dert yokluğu yara...ayıp ya bir maçda izleyelim artık lütfen
    Cevapla