Anderlecht - Fenerbahçe maçı internetten bedava izleme!

Uefa Avrupa Ligi'nde 3.hafta mücadeleleri bu akşam başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, ligde ve avrupadaki kötü gidişatı durdurmak için zorlu Anderlecht deplasmanına gidiyor. Futbol severlerin heyecanla takip edeceği Anderlecht - Fenerbahçe şifreli olarak ekranlara gelecek. Peki Anderlecht - Fenerbahçe maçı internetten nasıl izlenir?

Anderlecht - Fenerbahçe maçı internetten bedava izleme!
Anderlecht - Fenerbahçe maçı internetten bedava izleme!
GİRİŞ 25.10.2018 20:07 GÜNCELLEME 25.10.2018 20:07

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Belçika ekibi Anderlecht ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçeli taraftarlar ise Fenerbahçe Anderlecht uydudan şifresiz veren yabancı kanallar listesi merak ediyor ve bu konu ile ilgili araştırmalarda bulunuyorlar. Sarı lacivertli taraftarlar Anderlecht Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izle olarak nasıl seyredilebilir bu sorunun cevabını merak ediyor.

FENERBAHÇE ANTERLECHT MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN UYDU KANALLARI FREKANSLARI 

 

 

Anderlecht Fenerbahçe maçını bu akşam İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.

ANDERLECHT FENERBAHÇE MAÇINI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Bu akşam saat 19:55'te başlayacak olan Anderlecht - Fenerbahçe maçını şifreli olarak beİN SPORTS 1 kanalı yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Anderlecht: Didillon, Lawrence, Bornauw, Sanneh, Najar, Gerkens, Kums, Trebel, Bakkali, Dimata, Amuzu

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Reyes, Ayew, Benzia, Eljif, Slimani