Erdoğan tepki gösterdi! 'Hazmedemedim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köln'deki Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı Merkez Camisi'nin açılışında Almanya ziyareti ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken Mesut Özil konusuna da değindi.

Erdoğan tepki gösterdi! 'Hazmedemedim'
Erdoğan tepki gösterdi! 'Hazmedemedim'
GİRİŞ 29.09.2018 19:08 GÜNCELLEME 30.09.2018 17:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında Almanya ile kritik bir dönemde verimli ve başarılı bir ziyaret yaptıklarını vurguladı.

Erdoğan konuşmasının devamında Mesut Özil ile çektirdiği fotoğraf hakkında da açıklama yaptı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Almanya'da doğup büyümüş Mesut Özil'imiz, İlkay'ımız ile bir fotoğraf çektirdik diye kendisini bu toplumda dışladılar. Dışlanmasını ben onun bir Cumhurbaşkanı olarak hazmedemedim. Bir keresinde Şansölye ile maç izliyoruz. Mesut, Türkiye'ye gol attı, birlikte alkışladık. Benim takımıma attı, ben alkışladım. Sporun güzelliği burada. Mesut Özil napıyorsun, kendi takımına gol attın demedik. İsterdik ki ırkçılık savrulmasına düşenlere karşı ortak bir tavır alınsın"

YORUMLAR 11
  • Müslüm 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bırakalım Almanın eteğini , bize bundan fayda yok , aynı sıkıntıları ABD düzelince Avrupa ya tekrardan yaşayacağız.
    Cevapla
  • Mümin 5 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GIBI ADAMSIN.Dünya LIDERISIN Eline su dökecek yigit yok
    Cevapla
  • haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanyayi kötüliyebler Türkiyede sondönemde mülketinizi satip nakadar emlak aldiniz Almanyada arti birde Alman pasaportu tasiyosunuz uyanik sahtekarlar namkörler Almanyada nakadar para kazandinz sizi tutanmi var Almanyada ..
    Cevapla
  • Sıla 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey Avrupa ! Reisi takip et yeter. Adam olmak ne demek öğrenirsin. Başkalarıyla vakit kaybetme. Bir de Arapça, Osmanlıca ,Türkçe öğren, ileride çok lazım olacak.
    Cevapla
  • osman çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    cumhur başbakanimiz gitti yeri allaşmada geri adim atmadan yerine getirir yeterki kafaya koymasın
    Cevapla
  • Hakan Taşer 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağolasın kardeşim.
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende almanyada dogdum nelerle karsilastim biz burda azinlikiz irkcilik nedir cok iyi bilirim cok karsilastim Allah yardimcimiz olsun baska ne diyeyim kimsemiz yok 45 senedir yasiyoruz ve hakkimi helal etmiyorum her seyi Allah a havale ediyorum o bildigi gibi yapsin
    Cevapla
  • cemil 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeş beğenmiyosa dön gel ülkene seni zorla tutan mı var
    Cevapla
  • Merakli 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni rehin mi aldı Almanlar. Paradan çok seviyorsan koyunu , çık gel bence.
    Cevapla
  • Gürbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Kime olacak hollandaya, almanyaya ne olacak. Reis geldi bis agzimi acamya ve Turk olduğumuz için gurur duyuyoruz ama bunu şimdi daha iyi ifade edebiliyoruz çünkü hasta cocuk değil benim yurdum ama fransa vs hasta çocuk, biz Turkiyemizle ve Reisimizle gurur duyuyoruz Allahım bizleri kimseye muhtaç etmesin bense 46 yıldır buradayım.
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimdeki hakkını?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle