Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda? Yayıncı kuruluş belli oldu mu?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Norveç takımı Sarpsborg ile karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Sarpsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Yayıncı kuruluş belli oldu mu?

Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda? Yayıncı kuruluş belli oldu mu?
Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda? Yayıncı kuruluş belli oldu mu?
GİRİŞ 20.09.2018 18:29 GÜNCELLEME 20.09.2018 18:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta Norveç ekibi Sarpsborg takımını konuk edecek. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Siyah-Beyazlı ekip, Sarpsborg karşısında üstünlük elde etmek istiyor. Peki Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanal üzerinden yayınlanacak? Maça sayılı saatler kala yayıncı kuruluş belli oldu mu? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ - SARPSBORG MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Sarpsborg maçı, 20 Eylül Perşembe günü Vodafone Park’ta, saat 19:55'de başlayacak. Karşılaşmaya saatler kala, hangi kanaldan yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan Beşiktaş - Sarpsborg maçını canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Yayıncı kuruluş belli olduğunda gelişmeleri haber7.com üzerinden takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ’IN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleciler: Tolga Zengin, Loris Karius

Defans: Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Alpay Çelebi, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Adriano Correia

Orta saha: Gary Medel, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Mertcan Açıkgöz, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens

Forvet: Mustafa Pektemek, Vagner Love, Cyle Larin

BAŞİKTAŞ’IN UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

- 20 Eylül Perşembe: Besiktas-Sarpsborg (Norveç), Genk (Belçika)-Malmö (İsveç)

- 4 Ekim Perşembe: Malmo-Besiktas, Sarpsborg-Genk                                                       

- 25 Ekim Perşembe: Sarpsborg- Malmo, Besiktas-Genk

- 8 Kasım Perşembe: Malmo-Sarpsborg, Genk-Besiktas

- 29 Kasım Perşembe: Sarpsborg-Besiktas, Malmo-Genk

- 13 Aralık Perşembe: Besiktas-Malmo, Genk-Sarpsborg

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Sarpsborg ile perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması, minik kale maç ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı.  Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

SARPSBORG TAKIMI!

Sarpsborg, Norveç'te yer alan bir şehirdir. Sarpsborg 08 takımı 2008 yılında kurulmuştur. 1903 yılında kurulan Sarpsborg takımının kapanmasının ardından 2008 yılında el birliğiyle yeniden kurulan Sarpsborg 08, son halini 2009 yılında almış ve sahalara çıkmıştır.

Norveç'te yaklaşık 60 bin kişinin yaşadığı bir şehrin takımı olan Sarpsborg, nüfusunun az olması sebebiyle Fredrikstad ile birleşmiştir. Norveç'in nüfus bakımından 8. en büyük kentsel alanıdır. 2009 Temmuz'unda hesaplanan verilere göre şehirde 101,698 kişi yaşamaktadır. 42,803'i Sarpsborg'lu 58,895'i ise Fredrikstadlıdır.

Sarpsborg'un Transfermarkt'a göre mevcut piyasa değeri 7.6 milyon euro seviyesinde. Norveç Ligi'nde geride kalan 22 haftada 9 kez kazanan, 5 kez berabere kalan ve 8 maçtan yenik ayrılan Sarpsborg, 32 puanla 7. sırada yer alıyor. Takımın en golcü ismi 22 maçta attığı 8 golle Danimarkalı Patrick Mortensen.

YORUMLAR 1
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence cok guzel sirket, eskiden cok pahaliydi ama simdi kendilerini duzelti ve uygun fiyat oldu bence daha da iyi olmaya calisiyorlar
    Cevapla