Sofuoğlu'dan hakkındaki iddialara tokat gibi yanıt

Ak Parti'den milletvekili seçilen Kenan Sofuoğlu, eşiyle ilgili sorulardan, spor aracıyla meclise gelmesine kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Sofuoğlu'dan hakkındaki iddialara tokat gibi yanıt
Sofuoğlu'dan hakkındaki iddialara tokat gibi yanıt
GİRİŞ 14.07.2018 12:28 GÜNCELLEME 14.07.2018 12:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ak Parti'den milletvekili seçilen Kenan Sofuoğlu, Posta gazetesine verdiği röportajda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını dile getirdi.

Daha önce Meclis'e geldiği spor araçla dikkatleri üzerinde toplayan Sofuoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

 

"ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR YOL VAR"

"Aday listelerinin açıklanacağı gün Cumhurbaşkanımızdan telefon geldi, 'Razılığın varsa seni listelerimize koymak istiyoruz' dedi. 'Efendim nasıl isterseniz, sizin için kabul ederim bu teklifi' dedim. Ona olan sevgim, saygım çok büyük. O kadar kibar bir lider ki, 'Kenan seni koyuyorum' demedi. 'Razılığın var mı?' diye sordu. Birkaç saat içinde resmi başvurum yapıldı ve 3. sıradan aday oldum. Hamdolsun milletvekili seçildik. AK Parti olarak Sakarya'da büyük başarı sağladık. Önümüzde zorlu bir yol var."

"CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN AŞKIMI BİLİYOR"

"Eşiniz yabancı uyruklu. Tayyip Bey'e bakışı nasıl?"

"Cumhurbaşkanımıza olan aşkımı bildiği için, ona saygısı büyük. Evimize geldi sonuçta. Avrupa'da Cumhurbaşkanımızın üzerine çok gidiliyor. Haberleri eşim bana söyleyince bazen sinirlerime hakim olamıyorum, tartışıyoruz.

"Muhafazakar yanınıza eşiniz ayak uydurabildi mi?"

Evlenirken her şeyi açık açık söylemiştim. Giyim tarzına çok dikkat ediyor, her şeye özen gösteriyor. Eşimin saçı açık. Ben görüşümü söylerim, karar onundur. Eşimle hamdolsun hiçbir sorunumuz yok. En büyük derdimiz evlat kaybımız."

"Millet 1600 lira asgari ücret alırken, milletvekili 2 milyonluk araçla meclise geliyor” dediler...

Gelebilen gelsin. Milyonlarca euroyu, her şeyi bir kenara bırakıp, millete karşılıksız hizmet etmeye çalışan biri var, onu düşünsünler. Onlar yapabilirler miydi acaba? Bu da benim sorum.

"Meclis’e Lamborghini aracınızla gelmeniz olay oldu..."

Evet. Milletvekilliği listesine girdiğimde bu kararı almıştım. “Nereden geldiğimi iyi bilen biriyim. Böyle bir araçla buraya gelebiliyorsanız, milletvekili maaşına ihtiyacınız yoktur” dedim. Spor otomobilimle mesaj verdim. Milletvekilliğini mevki ve makam için değil, liderimizin nazik davranışı üzerine kabul ettim.

"Vergi vermemek için arabasını eşinin üzerine yaptı” yorumlarına ne diyorsunuz?

Art niyetli konuşmalar... Kanuna aykırı davranışım varsa karşıma çıksınlar. Üstelik çok yüksek vergi ödediğim bir araç bu. Değeri 2.5 milyon lira. Vergiler de üzerinde olsaydı 5 milyon liraydı. Yabancı vatandaşlara tanınan haktan yararlandım sadece. Hakkı olan gidip alsın, kimsenin konuşma hakkı yok.

YORUMLAR 6
  • Cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    masha Allah. Alninin teri ile kazanmayi Allah isteyene nasip etsin.Allah hasetten korusun.
    Cevapla
  • emine 5 yıl önce Şikayet Et
    valla yorum yapanlara hiç cevap bile vermesin gerek yok .ağzı olan konuşur boşver hemşerim sakarya her zaman senle gurur duydu duyacak Allah yardımcın olsun Sofuoğlu kardeşim.
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    sorun araba değil,sorun senin DİNDAR birisi olman sen hala anlamadınmı ŞAMPİYON.
    Cevapla
  • aytun 5 yıl önce Şikayet Et
    sen adamın dibisin.. asla değişeceğini de sanmıyorum ALLAH daha cok versin seviyorum seni
    Cevapla
  • VanGölü 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn vekilim seni seviyorum alın teridir benim yerimede bi türlü at yakisir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle