Meclis'e böyle geldi! Herkes bakakaldı...

AK Parti’den milletvekili seçilen Kenan Sofuoğlu, Meclis’e kayıt yaptırmak için Lamborghini Aventador S model spor arabasıyla geldi.

GİRİŞ 04.07.2018 14:37 GÜNCELLEME 04.07.2018 15:25
Bu Habere 236 Yorum Yapılmış

24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, milletvekilleri TBMM'ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırıyor.

Bu isimlerden biri olan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

 

 

Meclis'e Lamborghini marka spor arabasıyla gelen Sofuoğlu, bir gazetecinin "Neden motorla değil de arabayla geldiniz?" sorusuna, "Motorla daha yoğun zamanlarda gelmek istiyorum. Bugün burası sakindir dedim" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgi ve saygısı nedeniyle siyasete girdiğini ifade eden, Sofuoğlu, "Faydalı işler yaparak her kesimin takdirini, sevgisini kazanmak için çalışacağım. Bir siyasette, bir kariyer yapmak için burada değilim en iyi bildiğim dalda, sporda faydalı olmak için buradayım. AK Parti gibi güçlü bir teşkilatın içerisinde olduğum için faydalı olabileceğimi düşünüyorum. İnşallah bize bu yolda iz bıkacak işler yapmak nasip olur" dedi.

"İlk yapacağı işin ne olacağı" sorusu üzerine Sofuoğlu, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını ancak televizyonlarda sadece futbol haberleri çıktığını, bunun değişmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Spor yönetmeliğinin değişmesi için elinden geleni yapacağını dile getiren Sofuoğlu, "Çünkü yönetmeliğimize göre, profesyonel sporcu bile olamadık. Benim gibi birçok genç sporcu, nice dünya şampiyonları var, ismi duyulmayan, ufak tefek maaşla geçinmeye çalışan, uçak bileti alamayan, o kadar başarılı yetenekli kardeşlerim var. Ben bu gençlere öncülük, ağabeyilik yapacağım. Yani genç sporcuların vekil ağabeyisi olmak anlamında bu yola girdim. İnanıyorum ki faydalı olacağım” dedi.

Sofuoğlu,  ismini duyuramayan sporculara hak ettiği değerin verilmesi için elinden gelen çabayı göstereceğini kaydetti.

YORUMLAR 236
  • Tuba 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok kıymetli bir büyüğüm " Allah cebinizde çok, gönlünüzde yok etsin" diye dua ederdi. Gönlüne koymadıktan sonra en güzeli bu insanların olsun. Nazar etmeyin nolur, çalışın sizin de olur..
    Cevapla
  • Canım Vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    Onunki bir başarı öyküsü kazanmış almış helal olsun şimdi binmesinde ne zaman binsin hem efendi düzgün bir çocuk anlayışla karşılamalı bayrağımızı az dalgalandırmadı yeterki içi dışı bir olsun.
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben dünya nın en zengin adamı da olsam böyle bir arabaya binmem.Sen bir vekilsin bu ülkede tepki çeker aşırı lüks araba tamam kendi malın kazanmışın bişey diyen yok ama gösterişten uzak mütavazi alçak gönüllü olmak lazım.
    Cevapla
  • Pandir 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana kardesim alin terinle kazanmissin bu yasta binmiycende ne zaman binecen
    Cevapla
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabiliyetli insanlar meclise vatanımıza her zaman fayda verir hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle