Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı

Efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun mezarı bugün açıldı. Süleymaoğlu’ndan alınan DNA doku örmekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

GİRİŞ 04.07.2018 09:57 GÜNCELLEME 04.07.2018 16:20
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz  yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davasında, DNA örneği alınabilmesi için mezarı açıldı.

Süleymanoğlu’nun mezarını açma işlemi saat 11.30’da başladı, saat 13.15' de sona erdi. Mezar açma işleminde hakim, taraf avukatları da hazır bulundu.

Naim Süleymaoğlu’ndan alınan DNA doku örmekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.



Avukat Hülya Aksakal, “Adli Tıptan sonuçlar geldikten sonra gerçek ortaya çıkacaktır. Babalık davası açıldı. İddia bu. Babalık davalarında normaldir, fethi kabir yapılacak" dedi.



“Neden 27 yaşına kadar bekledi" sorusuna Avukat Aksakal "Bu konularla alakalı biz açıklama yapmak durumunda değiliz. Yapmak istemiyoruz. Davanın sonucuna göre zaten gerekli açıklamaları kendisi de yapacaktır" yanıtını verdi.



"Süleymanoğlu 50 gün hastanede yattığı zaman DNA örneğinin neden alınmadı?" şeklindeki soruya ise Aksakal, “Hastanede Naim Bey'in DNA'sı var. Fakat DNA yetersiz olduğu için şuanda fethi kabir yapılıyor. Hastanedeki DNA üzerinde adli tıp inceleme yaptı fakat yetersiz bulduğu için fethi kabire karar verildi" yanıtını verdi.

YORUMLAR 43
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır bir kabir gerekli
    Cevapla
  • kızı değil 5 yıl önce Şikayet Et
    Fotodaki çekik gözlü kızı değil japon kızın Türkiyedeki avukatı
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    hakkaniyetli ve müslümanca yorum yapın. evililik dışı ilişki ve çocuk yapmak haram değil mi.. diğer üç çocuğu da farklı kadınlardan ve nikahsız.. yaşarken sahip çıkıp nüfusuna aldırsaydı..
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    benim de bir evlilik disi alman bayandan cocugum var yilda bir görüyorum . cok pismanim 12 yasinda dinimizden bahsederken oglum`´ ben dine inanmiyorum maymunlardan töredik`` diyor. kahroluyorum gencler ben yaptim siz yapmayin ahiretinizi karartmayin
    Cevapla
  • huzeyfe 5 yıl önce Şikayet Et
    video yu izlerken gözüm yan mezardaki yaziya takıldı.Rahmetli hasan karakaya.isim benzerliği de olabilir belki.gazeteci hasan Karakaya da.bilen vardır muhakkak o mu değil mi diye. Rabbim her ikisine de rahmetiyle muamele etsin.Geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan etsin.
    Cevapla
  • Yolcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet gazeteci Hasan karakayanın kabri orası.edirnekapı şehitliği
    Cevapla
  • azim 5 yıl önce Şikayet Et
    neden daha once doku ornegi alinmadi mezara defnedilmeden once bu sacmalik doktoru gorevden alin kesinlikle, doku ornegi alinip kosede durmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle