Son dakika Galatasaray transfer haberleri! İmzalar an meselesi... 08.06.18

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Özellikle kadro derinliğini arttırmak isteyen Fatih Terim yerli isimlere yöneldi. İşte 08 Haziran perşembe günü itibariyle son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! İmzalar an meselesi... 08.06.18
Son dakika Galatasaray transfer haberleri! İmzalar an meselesi... 08.06.18
GİRİŞ 08.06.2018 10:35 GÜNCELLEME 08.06.2018 10:35

08 Haziran cuma günü itibariyle Galatasaray transfer haberlerini sizler için derledik. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olan G.Saray kadro derinliğini arttırmayı hedefliyor. Fakat UEFA'nın mali açısından kıskacında olan Galatasaray transferde sattığı kadar oyuncu alacak. Fatih Terim önderliğinde transfer çalışmalarını hızlandıran Cimbom başta Emre Mor, Yunus Mallı ve Emre Akbaba olmak üzere bir çok yerli isme yöneldi. Bunun dışında Kasımpaşalı Trezeguet ile de ilgilenen Galatasaray'ın  son dakika transfer haberleri ve gelişmeleri haberimizde...

GALATASARAY'IN İLK TRANSFER MUĞDAT ÇELİK

Yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray, ilk transferini yapmak üzere... beIN SPORTS'un verdiği bilgiye göre Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik ile el sıkıştı.

Sarı kırmızılı takımın tecrübeli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Galatasaray, Muğdat Çelik ile Türk lirası üzerinden anlaşmaya vardı, alacağı ücretle ilgili ise henüz bilgi verilmedi.

Muğdat Çelik, geçen sezon Akhisar Belediyespor formasıyla 4 gol - 4 asistlik performans göstermişti. (Fotomaç)

GALATASARAY'DAN EMRE AKBABA HAMLESİ

 

İstanbul’da Emre Akbaba savaşı yaşanıyor... Fenerbahçe ile adı anılan, Beşiktaş ve Başakşehir’in devre arasından bu yana kadrosuna katmaya çalıştığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Galatasaray çalışmaları hızlandırdı. Fatih Terim’in mutlaka takımda görmek istediği ve iç piyasada en beğendiği isim konumunda bulunan Emre’nin transferiyle bizzat Abdurrahim Albayrak ilgileniyor. 2.5 milyon Euro’dan kapıyı açan Sarı- Kırmızılılar, Alanyaspor’un inatçı tavrı sonrası rakamı artırdı ve tavan fiyatı 4 milyon Euro (21 milyon TL) olarak belirledi. Cim Bom, kesinlikle bu rakamın üstüne çıkmayacak. Gerekirse takasta futbolcu önerecek. 32 lig maçında attığı 14 gol ve yaptığı 10 asistle göz dolduran Emre, Fatih Terim döneminde ilk kez A Milli Takım’a çağrılmıştı. Lucescu da Emre’ye şans vermeyi sürdürüyor.(Fanatik)

emre-akbaba-galatasaray

EMRE MOR ASLAN OLUYOR

Milli oyuncu için İspanyol kulübünden randevu talep eden Sarı-Kırmızılılar, hafta içinde İspanya’ya gidecek ve Celta’yla masaya oturacak. Galatasaray’ın Emre’yi iki yıllığına kiralama teklifini masaya koyacağı ve anlaşılması durumunda satın alma opsiyonunu da sözleşmeye ekleteceği öğrenildi. (Güneş)

emre-mor-galatasaray

GALATASARAY'DA YUNUS MALLI HAREKATI

Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'ın öncelikli hedeflerinden biri Yunus Mallı... Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin ve idari menacer Şükrü Hanedar önceki gün temaslarda bulunmak için Almanya'nın yolunu tutarken, oyuncu cephesinden gelen haberler iyi. Şahin ve Hanedar'ın, yıldız futbolcunun menajerliğini yapan amcası İlhan Mallı ile görüştüğü ve Yunus'un Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi faktörü bu transferde Cim Bom'un elini güçlendirirken, ikinci durak Wolfsburg kulübü olacak. Futbolcudan olumlu yanıt alan Galatasaray, Bundesliga ekibiyle masaya oturacak.  Belhanda'yı Dünya Kupası'nın ardından göndermeyi hedefleyen Cim Bom, 10 numara bölgesindeki boşluğu Fatih Terim'in A Milli Takım'dan öğrencisi Yunus ile doldurmayı planlıyor. Yunus da Tusya maçınına rdından yaptığı açıklamada, "Galatasaray haberlerini duydum ama irtibata geçen kimse olmadı. Transferi zaman gösterir, şu anda bir şey demek istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı. (Webaslan)

yunus-mallı-galatasaray

TREZEGUET'İN MENAJERİ GALATASARAY'I AÇIKLADI

Galatasaray'ın listesinde yer alan Trezeguet cephesinden olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan Mısırlı yıldızın menajeri Empacher, sarı-kırmızılı yöneticilerle UEFA'nın kararının belli olmasının ardından bir araya geleceklerini söyledi.

Empacher, "Galatasaray ile görüşeceğiz, randevu için UEFA'nın Galatasaray ile ilgili kararının açıklanmasını bekliyoruz. Şu an net bir şey söyleyemem. Ama oyuncum Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamaktan mutluluk duyacak" ifadesini kullandı.. (Fotomaç)

Trezeguet-galatasaray