Almanların 'Erdoğan' yalanı ortaya çıktı

Alman basınında çıkan 'Emre Can, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini reddetti' iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı.

Almanların 'Erdoğan' yalanı ortaya çıktı
Almanların 'Erdoğan' yalanı ortaya çıktı
GİRİŞ 15.05.2018 17:19 GÜNCELLEME 15.05.2018 17:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İngiltere'de Liverpool forması giyen Emre Can'ın, sakatlığı nedeniyle Almanya'da 3 haftadır tedavi gördüğü bu yüzden de Londra'daki buluşmada yer alamadığı öğrenildi.

Alman basını, İlkay Gündoğan ve Mesut Özil'in Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesini gündemine almış ve Türk futbolculara karşı düşmanca bir tavır sergilemişti.

Nisan ayında oynanan maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Emre Can, Almanya'da tedavisini sürdürüyor. Sırtından sakatlığı bulunan Emre Can, Dünya Kupası kadrosunda da kendisine yer bulamadı.

LÖW: TALİHSİZ BİR OLAY

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Dortmund'da 2018 FIFA Dünya Kupası kadrosunu açıkladığı basın toplantısında bir soru üzerine iki futbolcunun Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmelerini değerlendirdi.

Federasyon olarak iki oyuncuya da bu konunun talihsiz bir olay olduğunu ifade ettiklerini aktaran Löw, Almanya için forma giyildiğinde bu ülkenin ve Alman değerlerinin temsil edildiğini belirtti.

İki oyuncunun da göçmen kökenli olduğuna dikkati çeken Löw, "Göçmen kökenli insanların ve oyuncuların bazen göğüslerinde iki yürek attığı için anlayış gösterebiliyorum. Bunu bir çatı altında toplamak her zaman kolay değil. İkisi de bize, siyasi bir mesaj vermek istemediklerini ima etti." şeklinde konuştu.



Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı uzun süreden beri tanıdığını belirten Löw, "İkisinin de çok iyi karaktere sahip olduğunu söyleyebilirim. Uzun zamandan beri onları tanıyorum. Entegrasyon için çok şey yaptılar." ifadelerini kullandı.

Bu konu üzerine iki oyuncunun da düşüneceklerini aktaran Löw, gelecek hafta milli takım toplandığında oyuncularla görüşeceklerini kaydetti.

Bir gazetecinin, iki oyuncuyu bu olaydan dolayı milli takıma almamayı düşünüp düşünmediğine ilişkin sorusuna da Löw, "Tek saniye bile düşünmedim." cevabını verdi.

YORUMLAR 25
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Kalp lerine kilit mi vuracaksınız seviyorlar seviyoruz ulan size ne.
    Cevapla
  • mhp-akp 5 yıl önce Şikayet Et
    bencil halk oldugunuz nasilda belli
    Cevapla
  • Hanifi 5 yıl önce Şikayet Et
    eli arkada ki kimdir öyle laubali laubali
    Cevapla
  • bender bey 5 yıl önce Şikayet Et
    alman medyası alcak bir kuruluş yahidiler kontrol ediyor bunları.
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamların ismini soyismini veren Türkiye cumhuriyeti bunu anlamak bu kadar zor mu bu patatesler için ? Lukas Podolski zamanında Polonya’ya gol atarsam sevinmem diyor kimse sorun çıkarmıyor. Entegrasyon demek kim olduğunu nerden geldiğini unutmak demek değildir bu adiler resmen asimile olmalarını istiyorlar Türk’lerin bu asla kabul edilemez Türk heryerde Türk bu olay bu kadar basit. Bu olaya ses çıkardıkları kadar İsrail denilen terör örgütünün Filistin’de yaptığı katliama ses çıkarmadılar. Tabi şaşırmamak lazım sonuçta İsrail denilen terör örgütü bunların ağa babası ses çıkarmazlar şu zulme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle