Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Puan durumu ne?

Spor Toto Süper Lig’de sezonun en önemli maçlarından birinde, Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Oynanacak bu ezeli rekabette Galatasaray kazanırsa puan farkını açacak Fenerbahçe ise kazanmak zorunda. Peki fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Puan durumu ne?
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Puan durumu ne?
GİRİŞ 17.03.2018 15:49 GÜNCELLEME 17.03.2018 15:49

Türkiye’de gözler sezonun en önemli maçlarından biri olan Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Ülker Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde hafta sonu oynanacak derbide Fenerbahçe’nin puan farkını kapatması için kazanması şart. Fenerbahçe kazanırsa puan farkı 3'e inecek. Galatasaray kazanırsa rakibiyle puan farkını 9'a çıkartacak. Bu yüzden Galatasaray puan farkını açmak için rakip sahada kıyasıya mücadele edecek. Fenerbahçe Galatasaray’a karşı kendi evinde 18 yıldır yenilmezliğini korurken bu gelenek devam edecek mi? Spor Toto Süper Lig 26. hafta puan durumu ne? Peki nefeslerin tutulacağı Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

GALATASARAY KADIKÖY’DE 43 GOL YEDİ!

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında çıktığı son 21 müsabakada gol yollarında da büyük sıkıntı yaşadı. Fenerbahçe karşısında bu karşılaşmalarda 14 gol atan sarı kırmızılı takım, kalesinde ise 43 gol gördü.

GALATASARAY, KADIKÖY'DE 18 YILDIR GALİP GELEMİYOR!

Galatasaray, Kadıköy’de son galibiyetini 22 Aralık 1999'da 2-1'lik sonuçla aldı. Aradan geçen 18 yıldır rakibini deplasmanda yenmeyi başaramadı.

Galatasaray, 1999'daki galibiyetten sonra Fenerbahçe ile Kadıköy'de 21 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım, 3'ü Türkiye Kupası, 18'i de lig olmak üzere Kadıköy'de çıktığı 21 resmi müsabakada 15 kez yenildi, 6 kez de berabere kaldı.

SPOR TOTO SÜPER LİG 26. HAFTA PUAN DURUMU!

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde Galatasaray'ı ağırlayacak. 17 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.