11 Ocak Trabzonspor transfer haberlerinde son dakika!

Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce bordo-mavili ekibe dahil etmeye çalıştıkları Amin Younes’in kapısını bir kez daha çalacaklar. Peki Trabzonspor Younes’i kadrosuna dahil edebilecek mi? İşte Trabzonspor’da ki son dakika transfer haberleri...

11 Ocak Trabzonspor transfer haberlerinde son dakika!
11 Ocak Trabzonspor transfer haberlerinde son dakika!
GİRİŞ 11.01.2018 09:57 GÜNCELLEME 11.01.2018 09:57

Transfer sürecinde son sürat ilerleyen bordo-mavili takım Amin Younes’in peşinde. Daha önce de kapısını çaldıkları Alman kanat oyuncusunun şartlarını gözden geçiren Trabzonspor, ilerleyen günlerde Amin Younes’i takımına almanın yollarını araştırıyor. Peki Trabzonspor Amin Younes’i takımına alabilecek mi? Geçen sezon başında dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Alman futbolcu Trabzonspor’lu menajerler tarafından kulübe tekrar önerildi. Bordo-mavili heyet hangi oyuncuların peşinde? İşte 11 Ocak perşembe günü itibariyle son dakika Trabzonspor transfer haberleri...

YOUNES’İN PEŞİNDELER

Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce bordo-mavili ekibe dahil etmeye çalıştıkları Amin Younes’in kapısını bir kez daha çalacaklar. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alman kanat oyuncusunun şartlarını araştıran Trabzonspor, önümüzdeki günlerde Ajax’ın kapısını çalmayı planlıyor.

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Ajaxlı Amin Younes tekrardan gündeme girdi. Geçen sezon başında dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Alman futbolcu, Bordo-Mavililer’e menacerler tarafından yeniden önerildi. Hollanda ekibinde bu sezon fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Fırtına, genç yıldızın şartlarını araştırmaya başladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olması nedeniyle maliyeti oldukça uygun olan Younes’in, takımdan ayrılmaya da sıcak baktığı gelen haberler arasında.

FIRTINA’DA SON ADAY: NOVAK

Defans bölgesini güçlendirmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer, hem sol bek hem de stoperde oynayabilen Filip Novak için harekete geçti. Fırtına, Çek oyuncu için Midtjylland’a 1.5 milyon Euro önerdi.

Finansal Fair Play (FFP) kuralları nedeniyle transfer görüşmelerinde oldukça titiz davranan Bordo-Mavililer, alternatif bir tercihi de düşünüyor. Sol bek ve stoper bölgesine takviye yapmaya hazırlanan Karadeniz ekibi, Danimarka temsilcisi Midtjylland’da forma giyen Filip Novak için girişimlere başladı. Hem sol bek hem de stoper bölgesinde görev yapabilen Çek oyuncu için Kırmızı-Siyahlılar’a, 1.5 milyon Euro’luk bir teklif sunan Trabzonspor, Midtjylland’dan gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Tek bir takviye ile iki bölgenin de açığını kapatabileceklerini düşünen Fırtına’da bu karara teknik direktör Rıza Çalımbay da sıcak bakıyor. 27 yaşındaki futbolcunun da Trabzonspor’a gelmek istemesiyle eli güçlenen Fırtına’nın, birkaç güne kadar bu transfere son şeklini vermesi bekleniyor. (Fanatik)

15 MİLYON DOLAR DEĞER BİÇTİLER!    

Osmanlıspor’lu futbolcu Aminu Umar’ın kulübünden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre;  "Aminu Umar, kulüp için önemli değerlerden bir tanesi. Trabzonspor'dan gelen bir teklif bize yok. Badou ile ilgili de haberler çıkmıştı. Umar ile ilgili Türkiye'den gelen bir teklif yok. Şu an sezon sonuna kadar düşünmüyoruz. Sözleşmesinde de serbest kalır maddesi var o da 15 milyon dolar" dedi.

BORDO-MAVİLİLER SOSA’NIN PEŞİNDE

Fırtına, yarım sezon kiraladığı Jose Sosa'nın bonservisini almak için uğraşıyor. Geçen sezon başında kiralanan Jose Sosa'nın sözleşmesi 15 Ocak'ta sona eriyor. Finansal Fair Play kurallarına takılmamak için yapılan bu uygulama sonrasında Sosa'nın bonservisinin alınacağı bildirildi. Takıma geldiği günden beri performansı tartışılan ve gönderilip gönderilmeyeceği konuşulan Arjantinli oyuncu için Milan'a gerekli ödemenin kısa süre içinde yapılacağı kaydedildi. Böylece Trabzonspor takımı Milan'a kiralama bedeli olan 1 milyon 350 bin Avro'nun yanı sıra 3 milyon 400 bin Avro daha ödeyeceği gelen haberler arasında.