Beşiktaş Galatasaray maçını bedava veren yabancı kanallar - 02 Aralık

Beşiktaş Galatasaray derbi maçına dakikalar kala maçı veren yabancı kanallar listesi taraftarlar tarafından araştırılıyor. Süper Lig'in 14. haftasındaki bu zorlu mücadeleden son gelişmeleri ve canlı yayınlaması beklenen yabancı kanalları haberimizden görebilirsiniz.

Beşiktaş Galatasaray maçını bedava veren yabancı kanallar - 02 Aralık
Beşiktaş Galatasaray maçını bedava veren yabancı kanallar - 02 Aralık
GİRİŞ 02.12.2017 17:19 GÜNCELLEME 02.12.2017 17:19

Beşiktaş Galatasaray maçını veren yabancı kanallar listesini sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray Vodofone Arena'da karşılaşacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler derbiyi yayınlayacak yabancı kanalları merak ediyor. BJK - GS derbisinden tüm detayları ve son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR LİSTESİ

Bein Sports France 2
A+ Sport
Bein Sports max 4 hd
E5Haber HD
SportKlub 3 Crotia
SportKlub 3 Serbia
SportKlub 3 Slovenia
Periscope yayınları

CBC Sport kanalı maçı yayınlamayacaktır. Ayrıca bir çok kişi Azerbaycan kanallarından İdman TV ile Az TV'nin maçı yayınlayacağı iddialarında bulunuyor. Ancak böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmek isteriz.

Not: Yabancı kanallardan hangisinin ya da hangilerinin maçı yayınlayacağı bilinmiyor. Ayrıca beIN Sports'a ait olan yayın haklarına göre, internet üzerinden kaçak yayın izlemek yasal değil.