Beşiktaş Galatasaray maçı canlı! Beinsports internetten Periscope izle

Tüm futbol severlerin heyecanla beklediği Beşiktaş Galatasaray maçı internetten canlı nasıl izlenir? Sportoto Süper Lig liderliği için çok önemli bir maç olan Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izlemek mümkün mü? İşte beinsports izleme sayfası ve periscope Beşiktaş Galatasaray maçı...

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı! Beinsports internetten Periscope izle
Beşiktaş Galatasaray maçı canlı! Beinsports internetten Periscope izle
GİRİŞ 02.12.2017 20:23 GÜNCELLEME 02.12.2017 20:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dev derbiyi internetten takip etmek isteyenler gözünü Beşiktaş Galatasaray canlı izleme sayfalarına çevirdi. Spor Toto süper lig 14.haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Galatasaray maçı bedava nasıl izlenir? İnternetten Beinsports'u izlemek isteyen herkesi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Liderlik için çok önemli bir maça çıkacak her iki takımında tek hedefi galibiyet. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş ve Galatasaray'ın teknik direktörü Tudor adeta taktik savaşının içine girecek. Peki Beşiktaş Galatasaray maçı periscope'de canlı nasıl izlenir? İşte dev derbi ile ilgili detaylar.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

14. haftadaki Beşiktaş-Galatasaray derbisinin günü 2 Aralık, başlama saati ise yine diğer derbiler gibi 19.30. Ayrıca mücadele beİN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi haber7.com'da...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇININ KADROSU?

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel ve Cenk Tosun

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Maicon Roque, Serdar Aziz, Martin Linnes, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Gomis

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI PERSİCOPE CANLI NASIL İZLENİR?

Özellikle sosyal medya platformu olan Persicope Beşiktaş Galatasaray maçını canlı yayın bağlantısıyla kullanıcılar tarafından verilecek. Ama bir konuyu hatırlatmada fayda var ki oda bu tarz yayınların yasal olmadığı ve donma sorunuyla karşılaşıldığı. Fakat yine de evinde beİN SPORTS üyeliği olmayan futbol severler Beşiktaş Galatasaray maçını Persicope canlı yayını ile internetten kolayca izleyebilir.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki maçlarda en farklı skor, 30 Haziran 1940 tarihinde yapılan Milli Küme karşılaşmasında elde edildi.

Bu karşılaşmada Galatasaray, Beşiktaş'ı 9-2 yenme başarısını gösterdi. Sarı-kırmızılılar ayrıca, 18 Temmuz 1997'de TSYD Kupası'nda 6-0, 31 Temmuz 1925'te 6-2, 10 Kasım 1943 ve 6 Ağustos 1975'te aynı sonuçlarla 5-1, 10 Ağustos 1977'de 4-0'lık skorlarla sahadan galip ayrıldı.

Beşiktaş ise rakibi karşısındaki en farklı skorlu galibiyetlerini 18 Mart 1933 ve 29 Aralık 1940'ta 5-0'lık skorlarla elde etti. Siyah-beyazlılar ayrıca, 14 Kasım 1945'te ve 28 Mart 1948'de de aynı skorlarla 5-1 galip geldi.

Lig maçlarında ise en farklı skorlu galibiyetleri Beşiktaş 4-1, Galatasaray ise 3-0'lık sonuçlarla aldı.

GALATASARAY BÜYÜK MAÇLARDA KAYIP

Süper Lig’in 14. haftasında 2 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, son dönemde güçlü rakipleriyle oynadığı maçları kazanamıyor. Sarı-kırmızılı takım, ligdeki önemli rakiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı son 14 lig maçında galibiyet göremedi.

Galatasaray, 2015-2016 sezonunun 22. haftasında, 21 Şubat 2016’da Trabzonspor’u 2-1 yendiği maçtan sonra söz konusu takımlar karşısında kazanmayı başaramadı. Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı son 14 müsabakadan 10 mağlubiyet ve 4 beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 8 gol kaydeden Galatasaray, kalesinde 26 gole engel olamadı.

BEŞİKTAŞ SON DÖRT MAÇTIR KAZANAMIYOR

Galatasaray, Beşiktaş ile ligde oynadığı son 4 derbide galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı takım, son olarak 2014-2015 sezonunun 33. haftasında yendiği rakibine, sonraki 4 karşılaşmada üstünlük sağlayamadı. Galatasaray, siyah-beyazlı ekip ile yaptığı son 4 müsabakada 3 mağlubiyet ve bir beraberlik yaşadı.

YORUMLAR 2
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Mac hangi kanalda
    Cevapla
  • Farhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kazanar is allah
    Cevapla