Türk bayrağını öpen Leonidis hedef oldu!

Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun cenazesine katılarak Türk bayrağına sarılı tabutu öpen Valerios Leonidis, eleştirilerin hedefi oldu.

GİRİŞ 21.11.2017 14:50 GÜNCELLEME 21.11.2017 19:48
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Her fırsatta Türkiye düşmanlığı yapmaktan geri kalmayan Yunan televizyonlarının hedefinde yine Türkiye var.

Naim Süleymanoğlu ile Atlanta Olimpiyatları'nda karşı karşıya gelen Yunan sporcu Valerios Leonidis, en büyük rakibinin cenazesine katılmıştı.

NASIL ÖPERSİN ELEŞTİRİSİ

Cenaze töreninde Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutunu öpen Yunan sporcu, ülkesinde en çok eleştirilen isimlerden biri oldu.

Ülkede yayın yapan televizyon ve gazetelerde geniş yer bulan söz konusu haberde, Leonidis'in Türk bayrağına sarılı tabutu öpmesi 'skandal' olarak nitelendirildi.

İZİNSİZ GİTTİ

Maddi durumunun kötü olması nedeniyle Türkiye'ye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından getirilen Yunan sporcu, ülkesinden gerekli izinleri almadığı için de hedef haline geldi.

DÜNYA ADINA BİR KAYIPTIR

Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybetmesinden sonra Türkçe taziye mesajı veren Yunan sporcu, "Sadece Türkiye için değil tüm dünya adına Naim'in ölümü bir kayıptır" ifadelerini kullanmıştı

YORUMLAR 34
  • cinci ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunan halkıyla Yunan yöneticilerinin aynı karakterde olmadığının örneğidir
    Cevapla
  • vatan millet bayrak 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk vatandaşı olsun
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc inşaAllah bu yunan sporcuya hatta bi çoğuna hidayet versin inşaAllah. Kardeşim cennette yer çok.
    Cevapla
  • turan 6 yıl önce Şikayet Et
    eleştiri normaldir,,, bizde de olsa aynı tepkiyi verenimiz çok olur,,, Bayrağı öpen yüceldi, O bizim bayrağı değil insanlığı öptü,,, Fazilet meselesi,,, Adama helal olsun,,, İnsanlığın çok somun ekmek yemesi lazım bu duyguları anlayabilmesi için,,,
    Cevapla
  • Bir Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Naim ve Leonidis ikisi de sporun devlerindendir. Ama ondan da ote karakterleriyle sportmenlikleriyle devlesmis, milletleri uluslari asmis insanligin kardesligin sembolleri haline gelmislerdir. Ikinzle de guru duyuyoruz. Naim kardesimiz hep bizimle hep kalbimizde yasayacaktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle