Osman Çakmak kimdir? Aslen nerelidir?

Ampute Milli Takımımızın kaptanı Osman Çakmak kimdir? Türkiye’yi Avrupa Şampiyonu yapmada büyük rol oynayan Osman Çakmak aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Osman Çakmak'ın biyografisi

Osman Çakmak kimdir? Aslen nerelidir?
Osman Çakmak kimdir? Aslen nerelidir?
GİRİŞ 10.10.2017 09:27 GÜNCELLEME 10.10.2017 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ampute Milli Takımımızın kaptanı Osman Çakmak, dün gece oynanan final maçında attığı son dakika golüyle Türkiye’yi Avrupa Şampiyonu yaptı ve herkesi sevince boğdu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Osman Çakmak’ın biyografisi ise büyük merak konusu oldu. Peki Osman Çakmak kimdir? Nerelidir? İşte hayatı...

Osman Çakmak Kimdir? Osman Çakmak Nereli? Kaç Yaşında?

Türkiye Ampute Milli Takım kaptanımız Osman Çakmak Türk Silahlı Kuvvetlerde Komando olarak görev yapmakta idi. Şırnak’ta görev bölgesinde mayına basması neticesinde sol ayağını kaybetmiştir. Osman Çakmak aslen Tokat Narkışla köyündendir.

Çiftçi bir ailenin altıncı ve son çocuğu olarak dünyaya gelen Osman Çakmak İlköğretimi bitirdikten sonra iki abisi ile birlikte İstanbul’a çalışmaya gitmiştir.

osman-çakmak-aslen-nereli

09 Ekim 2017 tarihinde Vodafone Park’ta İngiltere Milli takımı ile final maçını Türkiye 2-1 kazanmış ve Avrupa Şampiyonu olmuştur.

YORUMLAR 2
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala izliyorum bu koca yürekli insanları tüylerin diken diken oluyor yürek ten oynadilar
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    yeminle maçı seyrederken ağladım
    Cevapla