Sabri Sarıoğlu futbolu bırakma kararı aldı! Sabri Sarıoğlu kimdir?

Futbol hayatına Galatasaray'ın alt yapısında başlayan başarılı sağ bek Sabri Sarıoğlu sözleşmesinin yenilenmemesi halinde 33 yaşında futbolu bırakma kararı alacak.

Sabri Sarıoğlu futbolu bırakma kararı aldı! Sabri Sarıoğlu kimdir?
Sabri Sarıoğlu futbolu bırakma kararı aldı! Sabri Sarıoğlu kimdir?
GİRİŞ 10.06.2017 09:45 GÜNCELLEME 10.06.2017 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetiminin sözleşme uzatmaya yanaşmadığı Sabri Sarıoğlu, 33 yaşında yeşil sahalara veda etmeye hazırlanıyor.

"SADECE GALATASARAY'DA OYNARIM"

Hürriyet'in haberine göre; Kariyerine başladığı ve tam 15 yıl forma giydiği Galatasaray’da futbolu bırakmak isteyen Sabri Sarıoğlu, başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Tudor’un kendisi için bir hamlede bulunmaması halinde aktif futbol yaşamını noktalayacak. 

Sabri şimdi de tekliflere kapı kapatıp bir kez daha Florya’dan gelecek haberi beklemeye başladı. Başkan Dursun Özbek Sabri ile kontrat yenilemeye soğuk bakarken, bu düşüncelerinde değişiklik olmazsa ‘Reis’ lakaplı futbolcu hem G.Saray’a, hem futbola veda edecek.

Sabri Sarıoğlu Kimdir? Sabri Sarıoğlu Nereli? Kaç Yaşında?

1984 yılında dünyaya gelen yıldız futbolcu Sabri Sarıoğlu yıllarca Milli Takımla birlikte Galatasaray Spor Kulübünde ter akıtmıştır. 2002 senesinden beri Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu Türk milli futbolcu. 2002 yılından beri Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da forma giymektedir. Galatasaray’da 5 lig şampiyonluğu yaşayan Sabri Sarıoğlu İstanbul‘da dünyaya gelmiştir, aslen ise Çarşamba İlçesi Samsun‘ludur.

YORUMLAR 1
  • Furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakma bizi Reyiz, Biz sensiz neyleriz, Şutlarıni özleriz, Hep kulübeyi gözleriz. 80 yaşına kadar oyna, Futbola asla doyma, Bizi sensiz koyma, 10 yıl daha oynaa.
    Cevapla