Beşiktaş Burak Yılmaz'ı kesin alacak mı? Burak Yılmaz kimdir?

Önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Beşiktaş, forvet bölgesine takviye için gözünü Burak Yılmaz'a çevirdi. Şenol Güneş'inde onay verdiği Burak Yılmaz Beşiktaş'a gelecek mi? İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş Burak Yılmaz'ı kesin alacak mı? Burak Yılmaz kimdir?
Beşiktaş Burak Yılmaz'ı kesin alacak mı? Burak Yılmaz kimdir?
GİRİŞ 07.06.2017 15:55 GÜNCELLEME 07.06.2017 15:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

07 Haziran çarşamba günü itibariyle Burak Yılmaz, Beşiktaş transfer haberleri günün en çok konuşulanları listesine girdi. Yeni sezonda kadrosuna katmayı planladığı Burak Yılmaz Beşiktaş'a gelecek mi? Başarılı forvet Burak Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Burak Yılmaz transferi ile ilgili tüm gelişmeler

BURAK YILMAZ BEŞİKTAŞ'A MI GELİYOR?

Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in özel haberine göre; Porto ve Lorient kulüpleri arasındaki anlaşmadan dolayı Kamerunlu forvetin bonservisinin 10 milyon Euro’dan aşağıya düşmemesi yönetimin elini kolunu bağlarken; yönetim ve teknik heyet alternatifler üzerine yoğunlaşıyor.

Siyah-Beyazlılar, Aboubakar’ın alınmaması halinde neler yapılacağını konuşurken, geçtiğimiz günlerde henüz tatile çıkmayan başkan Fikret Orman ile teknik patron Şenol Güneş bir araya geldi.

Bu zirvede forvet transferinde izlenecek yol haritası konuşulurken, bu görüşmede Şenol Güneş’in Aboubakar’ın olmaması halinde Burak Yılmaz’ı istediği ifade edildi.

Deneyimli hoca, Trabzonspor’da kral yaptığı Burak’ın Demba Ba ve Cenk Tosun’la iyi bir uyum yakalaması halinde Beşiktaş’ta ta çok iyi işlerin altına imza atabileceğini söyledi.

Güneş’in Çin’den dönmek isteyen Burak’a kefil olduğu belirtilirken, başkan Orman’ın taraftarlardan tepki alma ihtimali nedeniyle transfere pek sıcak bakmadığı öğrenildi.

BURAK YILMAZ KİMDİR?

1985 doğumlu milli futbolcu Burak Yılmaz geçen sezondan bu yana Çin ekibi Beijing Guoan takımında forma giyiyor. Bu sezon 9 maçta forma giyen deneyimli futbolcu 7 gol attı. Çin ekibi ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz'ın transfermarkt değeri ise 5.5 milyon Euro

YORUMLAR 2
  • muhi 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu getirmek intihar olur yonetim icin 3-5 gol atacak diye o riski almaz bence yönetim. kaldiki adami oynadigi hic bir kulup tam bir golcu yada yetenek diye kabullenmemis.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle İS-TE-Mİ-YO-RUZ !!! Kendisi emek hırsızıdır bu konuda gsli taklacı güvercin arif erdemin pabucunu dama atmışlığı vardır ahlak ve karakter olarak bjkıma uymaz.milli takımda adı prim için kazan kaldıran oyuncu grubunda adı geçmektedir.
    Cevapla