Krasnodar - Fenerbahçe maçının özetini TRT 1'den izle

UEFA Avrupa Ligi 32 tur maçında karşı karşıya gelen Krasnodar - Fenerbahçe maçının özeti yayınladı.

Krasnodar - Fenerbahçe maçının özetini TRT 1'den izle
Krasnodar - Fenerbahçe maçının özetini TRT 1'den izle
GİRİŞ 17.02.2017 09:08 GÜNCELLEME 17.02.2017 09:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm futbol severler gözünü bu maça çevirdi. UEFA Avrupa Ligi 32 tur maçında 16 Şubat perşembe günü karşı karşıya gelen Krasnodar - Fenerbahçe maçının geniş özeti yayınlandı. İşte Krasnodar - Fenerbahçe golleri ve geniş özeti

KRASNODOR FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİ İZLE

Stat: Krasnodar

Hakemler: Ivan Kruzliak, Martin Balko, Tomas Somolani (Slovakya)

Krasnodar: Kritsyuk, Kaleshin, Martynovich, Naldo, Ramirez, Gazinski, Kabore, Podberezkin (Dk. 70 Pereyra), Wanderson (Dk. 65 Laborde), Claesson, Smolov

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow (Dk. 72 Ozan Tufan), Emenike (Dk. 72 Fernandao)

Gol: Dk. 4 Claesson (Krasnodar)

Sarı kartlar: Dk. 42 Podberezkin, Dk. 48 Kabore, Dk. 63 Kaleshin (Krasnodar), Dk. 50 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 59 Neustaedter (Fenerbahçe)

fenerbahçe-krasnador-maçı

SKRTEL CEZALI, VOLKAN VE DE SOUZA SINIRDA 

Fenerbahçe, Rusya deplasmanında Slovak stoper Martin Skrtel'den yararlanamayacak.
 
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarında toplam 3 sarı kart gören Skrtel, Krasnodar karşılaşmasında cezalı oldu.
 
Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel ve Josef de Souza sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer sarı kart gören Volkan ve De Souza, Krasnodar karşısında da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.
 
Rus temsilcisinde ise sarı kart cezalısı İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahada yer almayacak.

KRASNODAR 2 AYDIR OYNAMIYOR

Fenerbahçe'nin rakibi Krasnodar, 2 aydır resmi maç oynamıyor ve bu dönemi hazırlık maçları ile geçirdi.  Rusya'daki kış şartları nedeniyle yerel lig aralık ayından marta kadar tatil ediliyor. Son resmi maçını UEFA Avrupa Ligi'nde Nice ile deplasmanda 12 Aralık'ta yapan Rus ekibi, bu karşılaşmadan 66 gün sonra Fenerbahçe mücadelesine çıkacak. Öte yandan, Krasnodar ara transfer döneminde güç kaybetti. Rus ekibinin grup maçlarının hepsinde sahada yer alan orta saha oyuncuları Özbek Odil Ahmedov Çin'de Shanghai SIPG'ye, Fildişi Sahilli Kouassi Eboue ise İskoçya'da Celtic'e transfer oldu. Krasnodar, kadrosuna Kolombiyalı savunmacı Cristian Ramirez ve İsveçli orta saha Viktor Claesson'u dahil etti. Rus temsilcisinde sarı kart cezalısı İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahada yer almayacak.

krasnador-kadrosu

KRASNODAR'DA FENERBAHÇE'Yİ ZORLU BİR ATMOSFER BEKLİYOR

UEFA Avrupa Ligi son 32 maçında Rusya'nın FC Krasnodar takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi zorlu bir atmosfer beklediğini belirten Krasnodar takımının üst yönetiminde yer alan Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, "Muhteşem atmosferli bir statta Fenerbahçe'yi misafir edeceğiz" dedi.

Dünyanın konuştuğu en modern statlardan olan Krasnodar Arena'yı inşa eden Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, "Soğuktan korkmasınlar stadımızdaki teknoloji sayesinde dışardaki soğuğu hissettirmeyeceğiz, futbol için en elverişli ortamı sunacağız. Futbolcular da seyirciler de böyle bir statta oynamanın konforunu yaşayacaklar" şeklinde konuştu.

Futbolcuların soyunma odalarındaki ultra lüks konfordan, USB girişli, ısıtmalı ve soğutmalı seyirci koltuklarına, stadın iç kısmını saran dev LED ekranına, dışarda hava sıcaklığı eksi 25 iken içerde artı 10 dereceye kadar çıkarabilen sistemi ile görenleri şaşırtan ve dışarıdan Kolezyum görünümünde olan Krasnodar Arena'da hazırlıklar tamamlandı ve Fenerbahçe maçı için bekleyişe geçildi. 

İŞTE ADVOCAAT'IN KRASNODAR PLANI! 
 
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Krasnodar maçı için Rusya'ya gitti. 
 
Sarı Lacivertlileri Krasnodar'da soğuk hava ve kar yağışı karşılaşırken, kafilenin uçağı herhangi bir rötar yaşamadı.
 
Kafilede adalesinde ağrılar hisseden Robin Van Persie yer almazken,uzun bir aradan sonra Emanuel Emenike ve Gregory Van Der Wiel de kadroda yer aldı.
 
Karşılaşmanın son antrenmanını Krasnodar Stadında gerçekleştirecek sarı lacivertlileri soğuk hava etkilemeyecek. Türk Mühendisler tarafından inşa edilen Avrupa'nın en modern stadı olarak lanse edilen ve zemini kara karşı örtülen Krasnodar Stadında, hava sıcaklığı da ayarlanılabiliyor.

Yetkililer maç saatinde stadyum içerisinde sıcaklığının 10 derece civarında olacağını açıkladı.
 
Teknik Direktör Dirk Advocaat'ın rakiplerinin hızlı ve sert futboluna karşılık her zamankinden farklı daha güçlü bir orta saha ile maça çıkabileceği gelen haberler arasında.
 
Savunmada cezalı Skrtel'in yerine Neustadter'e forma vermesine kesin gözü ile bakılan Advocaat'ın, orta sahada ise MEhmet Topal ve Josef De Souza'nın önünden Ozan Tufan'a forma vererek daha güçlü bir kurgu planladığı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Ramazan1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Fener bence yener
    Cevapla