İran'da taraftarlardan Halep'e destek

Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentinde düzenlenen bir futbol müsabakası sırasında taraftarlar, Halep'teki katliamları protesto etti.

GİRİŞ 17.12.2016 08:33 GÜNCELLEME 17.12.2016 14:50
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Sivil aktivistler tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan görüntülerde, Ahvaz'daki El-Gadir Stadyumu'nda düzenlenen bir futbol müsabakası sırasında Fulad takımı taraftarlarının Esed rejimi aleyhinde sloganlar atması yer alıyor.

"EY BEŞŞAR SURİYE'DEN DEFOL"

Ahvazlı taraftarlar, Arapça olarak "Halep yok olmakta" ve "Ey Halep hepimiz seninleyiz" yazılı pankartlarla geldikleri stadyumda "Ey Beşşar Suriye'den defol" şeklinde sloganlar attı.

İRAN DEVLET TELEVİZYONU YAYINI KESTİ

Öte yandan, İran devlet televizyonu tarafından canlı yayınlanan Tebriz takımı Traktorsazi ile Sepahan arasındaki müsabaka esnasında Tebrizli taraftarların Türkiye lehinde sloganlar atmasından sonra yayının kesildiği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 71
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    GÜNEY AZERBAYCAN TEBRİZ elbet birgün İRAN dan kopacaktır ..!
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    İran müslüman katilidir tarihide kirlidir elinde müslüman kanı vardır.
    Cevapla
  • özgür 7 yıl önce Şikayet Et
    fetönün türkiyede kurmak istediği iktidarı iranda daebe şahı devirerek yaptı bunu empeyalistler.bence her halk önce kendi özgürlüğünü elde edebilmenin mücadelesini vermeli.biz türkiyede bunun mücadelesini vatan adaklı kurbanlarla vermekte vermeye devam ermekteyiz.tam özgür olduğumuzda zaten bedelini ödemiş hakimiyyeti elimize almış olacağız
    Cevapla
  • düşünceli yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk ün sesi
    Cevapla
  • hak 7 yıl önce Şikayet Et
    aynı tepkiyi rus halkındanda bekliyoruz.hükümete ayarı en güzel halkı çeker.sessiz kalmak zulme rızadır.japonyaya dünya acır iki tane atom bombası yediği için.ama bir 10-15 yıl önce çinde yaptığı zulmün ilahi karşılığıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle