Lig TV Beşiktaş Bursaspor maçı tüm goller ve özeti (10 Aralık)

Liderlik yarışını sürdürmek isteyen Beşiktaş Bursaspor maçının özeti ve golleri haberimizde. Lig TV'de yayınlanacak olan Beşiktaş Bursaspor maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Lig TV Beşiktaş Bursaspor maçı tüm goller ve özeti (10 Aralık)
Lig TV Beşiktaş Bursaspor maçı tüm goller ve özeti (10 Aralık)
GİRİŞ 10.12.2016 13:09 GÜNCELLEME 10.12.2016 13:09

10 Aralık cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş Bursaspor maçının geniş özetine haberimizin detayında ulaşabilirsiniz. Liderlik yarışını sürdürmek isteyen Beşiktaş kendi evinde Bursaspor'u ağırlıyor. Şampiyonlar ligi grup maçında Kiev'e 6 - 0 yenilen Beşiktaş Bursaspor maçı ile kendini toparlamak istiyor. Şenol Güneş bu maç için özel önemler aldı. Bursaspor ise Hamza Hamzaoğlu önderliğinde Spor Toto süper ligi üst sıralarda bitirmek istiyor. Zorlu deplasmanda oynayacak olan Bursaspor'da tek hedef galibiyet. 

BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sportoto süper lig 14 haftada karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Bursaspor maçının geniş özetine ve tüm gollerine yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Gökhan İnler, Olcay, Oğuzhan, Kerim, Cenk

ABOUKABAR YEDEK KALABİLİR

Gördüğü ikinci sarı kart nedeniyle eleştirilen Aboubakar’ın yanı sıra savunmada basit hatalar yapan Tosic’in yedek kalabileceği belirtildi. Cezalı olan Quaresma’nın yokluğunda Olcay’ın sağ kanatta, Fenerbahçe derbisindeki gibi Kerim’in de sol kanatta oynaması bekleniyor. Gökhan Gönül ve Gökhan İnler de 11’e dönecek.

BURSASPOR: Harun, Erdem, İsmail, Sivok, Aziz Behich, Jarquera, Merter, Del Valle, Batalla, John, Deniz

Süper Lig’de bu akşam zorlu maçta Beşiktaş’a konuk olacak Bursaspor’da, sakatlıkları bulunan 5 futbolcu, İstanbul’a getirilmedi. Problemleri süren Şamil Çinaz, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Mert Örnek ve Kubilay Kanatsızkuş, Vodafone Arena’da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak

BEŞİKTAŞ SON İKİ HAFTADA 4 PUAN KAYBETTİ

Siyah-beyazlı takım, ligde son 2 haftada oynadığı kritik maçlarda 4 puan kaybetti. Ligin 12. haftasında evinde lider Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 13. haftada ise Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı derbi maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı.