TRT 1 internetten donmadan izle | Feyenoord Fenerbahçe maçı

08 Aralık perşembe akşamı oynanacak UEFA Avrupa Ligi Feyenoord Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Peki Feyenoord Fenerbahçe maçı internetten donmadan nasıl izlenir? İşte Feyenoord Fenerbahçe maçı canlı yayın bağlantısı

TRT 1 internetten donmadan izle | Feyenoord Fenerbahçe maçı
TRT 1 internetten donmadan izle | Feyenoord Fenerbahçe maçı
GİRİŞ 08.12.2016 16:41 GÜNCELLEME 08.12.2016 16:41

Feyenoord Fenerbahçe maçı TRT 1 internetten canlı izle! Feyenoord Fenerbahçe maçı hangi kanalda izlenecek, maç şifreli mi şifresiz mi yayınlanacak, maç ne zaman saat kaçta başlayacak? Fener'in kader maçı için Dick Advocaat hangi açıklamalarda bulundu? Taraftarın en çok merak ettiği Van Persie oynayacak mı? Kazandığı takdirde gruplardan çıkacak olan Sarı Lacivertli takım, kaybederse maçı ne olacak? Tüm güncel bilgiler haber içeriğimizde...

TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maça saatler kaldı, her iki takımda maça hazır. Fenerbahçe zorlu Feyenoord deplasmanında kader maçına çıkarken, taraftarlar mutlak galibiyet isteği içerisinde. Son maçına çıkacak olan Sarı Lacivertli takım Hollandalı takımı yenerse, diğer maçın skoruna bakılmaksızın gruplardan çıkıyor. Eğer Feyenoord yenerse, işler arapsaçına dönüyor. Puan durumu baz alındığında sahaya avantajlı olarak çıkacak olan Sarı Lacivertlilerde tek hedef var: Grup karışmadan maçı kazanmak gruplardan çıkmak.

Yenilirse ne olacak?

Dick Advocaat'ın Manchester United'ın yenileceğini, Feyenoord ile Sarı Lacivertli takımın gruptan çıkacağını açıklaması kafaları karıştıyor. Grupta Kanarya 10 puanla lider, 2. Manchester United'ın 9, 3. Feyenoord'un 7 puanı bulunuyor. Sarı Lacivertli takım, Feyenoord'a tek farklı yenilse bile gruptan çıkıyor.

Feyenoord'un gruptan çıkmak için Kanarya'yı yenmekten başka çaresi yok. Bu durumda Advocaat'ın iddiasının gerçek olabilmesi için Sarı Lacivertli takımın Feyenoord'a yenilmesi gerekiyor.  Eğer Manchester United, Zorya'dan 1 puan alır, Feyenoord da Kanarya'yı 1-0 yenerse Manchester United ve Fenerbahçe 3'lü averajdan çıkıyor.  Kırmızı Şeytanlar'ın berabere kalması halinde Feyenoord'un tur atlayabilmesi için Sarı-Lacivertlileri en az 3 farkla yenmesi gerekiyor.

İstanbul’da Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın rövanşı 8 Aralık Perşembe akşamı usta spiker Levent Özçelik’in sesiyle saat 21.00’dan itibaren şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

Feyenoord Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve maç ne zaman başlıyor?

Feyenoord kendi evinde Fenerbahçe'yi 8 Aralık 2016 tarihinde ağırlarken, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 10 puanla lider olan temsilcimiz Fenerbahçe tur maçına çıkıyor. Hollanda temsilcisi Feyenoord’un konuğu olacak temsilcimizin karşılaşması saat 21.00’den itibaren canlı olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Kanarya’da son durum nedir?

Sarı Lacivertlilerde eksik futbolcu bulunmazken, ligde fırtınalar estiren  Aatif Chahechouhe ve Jose Fernandao UEFA listesinde olmadığı için kadroda yer almıyor. Sarı Lacivertli takımın teknik direktörü dün önemli açıklamalarda bulundu. Advocaat Manchester’ın Zorya deplasmanında yenileceğini, Fenerbahçe ve Feyenoord’un gruplardan çıkacağını iddia etti. Takımına çok güvendiğini söyleyen Advocaat, 10 puanın kendileri için yeterli olmayacağını dile getirdi. Son 8 maçın kendileri iyi geçtiğini söyleyen Hollandalı çalıştırıcı “ İyi bir takımız var, Feyenoord'un da iyi bir takım var. Tekrardan burada olmak çok güzel kendimi evde hissettim. Çok eğlendik ve geçen yıl Feyenoord'un başarısına biraz katkıda bulunmuştum, fakat personel en büyük katılımcı oldu. 10 puanımız var, normalde o sayıya iyi diyorsun ama yine de yerimiz için savaşmak zorundayız. Perşembe günü, futbol oynamak isteyen iki takım arasında çok ilginç bir oyun bekliyorum." açıklamasında bulundu.

Van Persie sahada olacak mı?

İddialara göre Advocaat, Robin Van Persie’yi dinlendireceğini dair sözler üzerinde teknik direktör, Persie’nin sahada olacağını söyledi“"Van Persie burada büyük bir mutlulukla oynuyor. Onun kalitesini göstermesini sağlayıp bunu iyi kullanmalıyız" dedi.

Beşiktaş maçı

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı üzerine sorulan sorulara cevap vermeyen teknik direktör sadece bu akşamki maça odaklandıklarını dile getirdi.

Deplasmandaki maça ilgi artıyor

Maç Hollanda’nın Rotterdam kentinde oynanacak. Kentte 50 bin Türk yaşıyor. Türkiye’den de birçok taraftarın maça gelmesi bekleniliyor. Feyenoord yetkileri 51 bin 200 kişilik statta Fenerbahçeli taraftarlara 5000 kişilik yer ayırttı. Bunla yetinmek istemeyen taraftarlar, Türk taraftarların olduğu taraftan Feyenoord tarafından bilet aldıkları öğrenildi.

Maçı hangi hakem yönetiyor?

Hollanda’nın Rotterdam kentindeki 51 bin kapasiteli De Kuip Stadı’nda oynanacak karşılaşma Fenerbahçe’nin tur maçı olacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan ve yardımcıları yönetecek.

A Grubu’nda sahaya çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puanla, İngiliz devi Manchester United, Hollanda temsilcisi Feyenoord ve Ukrayna temsilcisi Zorya Luhansk’ın önünde lider olan temsilcimiz Fenerbahçe, tur için sahada olacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i iöyle;

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Moussa Sow, Robin van Persie.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL