Fenerbahçe Zorya maçı TRT 1 ekranlarında canlı izle!

Fenerbahçe Zorya maçını canlı izle! Avrupa Ligi 5. maçında karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Zorya maçını aşağıda bulunan bağlantıdan canlı olarak izleyebilirsiniz

Fenerbahçe Zorya maçı TRT 1 ekranlarında canlı izle!
Fenerbahçe Zorya maçı TRT 1 ekranlarında canlı izle!
GİRİŞ 24.11.2016 17:33 GÜNCELLEME 24.11.2016 17:33

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında bu akşam konuk edeceği Ukrayna'nın Zorya takımı karşısında 3 puan arayacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe - Zorya maçı TRT 1'den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

TRT 1 CANLI İZLE

VAN PERSİE'NİN DİNLENDİRİLMESİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, son haftaların formda ismi Robin van Persie'yi Zorya maçında dinlendirmesi bekleniyor.

Galatasaray derbisindeki iki gole de imza atan ve ligde son 3 haftada 5 kez rakip fileleri havalandıran Van Persie, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son Manchester United maçında da forma giymemişti.

Van Persie'nin haftada 3 maç oynayamayacağını daha önceki basın toplantılarında dile getiren Advocaat'ın, futbolcusunu fizik olarak iyi durumda tutmak için böyle bir karar alacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Zorya karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

TEK EKSİK LENS

Fenerbahçe'de Zorya maçı öncesi tek eksik futbolcu Jeremain Lens oldu.

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisini kaçıran Lens, Zorya karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel ise sakatlığını atlatarak takımla antrenmanlara başladı.

Fenerbahçe'de UEFA listesinde bulunmayan Aatif Chahechouhe ile Jose Fernandao da Zorya maçında kurallar gereği oynayamayacak.

Galatasaray derbisinden sonraki ilk antrenmanda yer almayan Alper Potuk ve Josef de Souza ise Zorya maçında oynayabilecek.