TFF'den FETÖ açıklaması! Kabul edilecek
Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklama ile PFDK, Tahkim dahil olmak üzere tüm kurulların istifa ettiğini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu, istifalarla ilgili olarak yeni bir açıklama yayınladı. İstifaeden yöneticilerin güvenlik incelemesinden geçeceği belirtilirken, temiz çıkanların istifalarının kabul edilmeyeceği, terör örgütüyle bağlantısı olduğu ortaya çıkan yöneticilerin istifasının kabul edileceği kaydedildi.
TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"15 Temmuz'da milletimize ve demokrasimize yönelik darbe girişiminin ardındanbugün tarafımızca atanan tüm kurullar güvenlik incelemesinin selameti için istifalarını vermişlerdir. Yapılacak güvenlik incelemesinin ardından hain terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen üyelerin istifaları işleme konularak kabul edilecek, incelemeleri temiz çıkan üyelerin ise istifaları kabul edilmeyerek görevlerine devam edeceklerdir."
-
salıh 9 yıl önce Şikayet Etyetmez bugune kadar her kım tff de calişmişsa ihraç edilmeli hakan şukurden pay biçlmeliBeğen
-
köksal akın 9 yıl önce Şikayet Etbu futbolun belki de son şansı, siz futbolu futbolcylara bırakmayıp kendi tanıtım ve erk anlamı için kullanırsanız ki %100 hep böyle olmuş, dünya sıralamamız şaşırtmaz, bırakın kravatlı parlak ayakkabılı para artistleri bu işi, emekçilerin yolu açılsın, yeni ülkede bu konuda ele alınmalı, spor akademileri ne iş yapar, hırsızlık kapısını kapatacak kanun, cezai hükümleri belli, vs vs yapılanma zamanıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Pamir 9 yıl önce Şikayet EtSizdeki asıl sıkıntı, içinizdeki emekli emniyet müdürleridir.Beğen