Darbe girişimi sonrası Pereira'dan açıklama!

Teknik Direktör Vitor Pereira, FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin ardından konuştu.

Darbe girişimi sonrası Pereira'dan açıklama!
Darbe girişimi sonrası Pereira'dan açıklama!
GİRİŞ 17.07.2016 16:35 GÜNCELLEME 18.07.2016 09:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Vitor Pereira, FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminden oyuncuların etkilendiğini söyledi.

Pereira "Şu anda bu sabah gördüğüm, oyuncularım bu olaydan etkilenmişler. Sadece bizim takımımız değil, bizler değil tüm Türkiye bu olaydan etkilendi. Diğer takımlardaki oyuncuların da bu olaylardan etkilendiğini düşünüyorum. Genel olarak halkın etkilendiğini görüyorum. Tabii ki herkes durumdan dolayı endişeli. Ama umarım hızlı bir şekilde bu durum artık geride kalır ve hızlı bir şekilde çözülür. Çözülsün ki biz de sadece futbol düşünmeye devam edelim" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakip Monaco'yu değerlendiren Pereira, "Kurada her takım çıkabilir karşınıza. Bu kurada bize de Monaco çıktı. İyi bir takım. Güçlü bir takımla karşılaşacağız. İyi çalışan ve ellerinde çok fazla sayıda seçenek olan bir takımla karşılaşacağız. Biz de iyi bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Az zamanımız olmasına rağmen inanıyorum ki o maç günü geldiğinde hazır olacağız" dedi.

YORUMLAR 2
  • Akinci 7 yıl önce Şikayet Et
    La sen kimsin isine bak yapmiyorsan git adammi yok avrupada yasayan biri olarak bulundugum sehirlerde Suriyeliler var onlarin hainligini görünce Allah ölenlerimize rahmet yaralilarimiza acil sifalar fitnecilere firsat vermesin Rabbim cünkü buradaki vatan hainleri emellerine ulasamayinca kivirtilar Allah firsat vermesin güvenlik güclerimize Halkimiza güc kuvvet versin
    Cevapla
  • Erhan Türüdü 7 yıl önce Şikayet Et
    etkilenen gitsin zorla tutmuyoruz
    Cevapla