A Milli maç kaç kaç bitti? Türkiye Çek Cumhuriyeti maç sonucu

A Milli takımımız Euro 2016 D grubu son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. Fransa'da yoğun bir Türk taraftarı vardı.

A Milli maç kaç kaç bitti? Türkiye Çek Cumhuriyeti maç sonucu
A Milli maç kaç kaç bitti? Türkiye Çek Cumhuriyeti maç sonucu
GİRİŞ 21.06.2016 23:53 GÜNCELLEME 21.06.2016 23:55

Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da ilk maçımızda Hırvatistan 1-0, ikinci maçımızda İspanya'ya 3-0 yenik ayrılmıştık. Bugün ise grubumuzda oynayacağımız son maçı Çek Cumhuriyeti ile oynadık. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı 2-0, Türkiye'nin galibiyeti ile sonuçlandı.

A Milli Takımı'mızın ilk golünü genç yıldız Emre Mor'un asisti ile Burak Yılmaz attı. İlk yarı 1-0 takımımızın üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıda, 65. dakikada sağ çaprazdan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan geçiyor. Arka direğe kestiği ortada Mehmet Topal topu indiriyor, pasını Ozan Tufan'a çıkarıyor. Ozan Tufan sağ ayağının üstüyle çok iyi vuruyor ve top ikinci kez daha Çek ağlarına gidiyor.

Yarın, E Grubundaki maçlar bittiği zaman bir üst tura çıkıp çıkamayacağımız belli olacak.

Daha önce turnuvanın eleme karşılaşmalarında Çek Cumhuriyeti ile oynamıştı. Sahamızda oynadığımız maçta Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 kaybederken deplasmanda 2-0 kazandık.

Türkiye Milli Takım Kadrosu:

Volkan, İsmail Köybaşı, Hakan, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Arda Turan, Burak Yılmaz

Çek Cumhuriyeti Milli Takım Kadrosu

Cech, Kaderabek, Sivok, Hubnik, Limbersky, Plasil, Darida, Dockal, Kolar, Krejci, Necid