Loic Remy Kimdir? | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Fenerbahçe Chelsea ‘den Fransız golcü Loic Remy ‘i Kiralıyor. Fransız golcü Loic Remy hangi takımda oynuyor? Kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde…

Loic Remy Kimdir? | Fenerbahçe Transfer Haberleri
Loic Remy Kimdir? | Fenerbahçe Transfer Haberleri
GİRİŞ 21.06.2016 13:57 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:40

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ‘de yeni golcü arayışları devam ederken aranan isim bulundu. Chelsea ‘de forma giyen Fransız golcü Loic Remy Fenerbahçe ‘nin gündemindeki yeni isim. Yönetim, Chelsea 'nin Fransız golcüsü Loic Remy için girişimlere başladı. Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre, gelecek sezon Conte yönetiminde fazla forma şansı bulması beklenmeyen Loic Remy için Fenerbahçe yolu açıldı. Gelecek sezondan itibaren Chelsea'yi çalıştıracak olan İtalyan teknik direktör Antonio Conte, Daily Mirror'da yer alan habere göre yeni bir forvet istiyor ve kim gelirse gelsin Loic Remy satılacak.

Fenerbahçe'nin geçen sezonun devre arasında Fransız forvet için Chelsea kulübüne kiralık alma teklifi yaptığı fakat başarılı olamadığı belirtilen haberde, Alvaro Morata ve Romelu Lukaku'nun peşinde olan Chelsea'nin Loic Remy için Fenerbahçe'den 7 milyon sterlin isteyeceği belirtiliyor.

Geçen günlerde İngiltere 'ye çıkarma yapan sarı-lacivertli yöneticilerin 29 yaşındaki oyuncu için Londra kulübü ile masaya oturduğu öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Chelsea ile 2018'e kadar sözleşmesi olan Remy 'yi satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. 

Chelsea 'nin yeni teknik patronu Antonio Conte 'nin takım planında Loic Remy 'yi düşünmediği, bu nedenle İngiliz kulübünün sarı-lacivertli takımın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Fransız golcü de daha fazla forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istiyor.

1987 doğumlu 29 yaşındaki Fransız oyuncu 1.85 boyunda ve forvet olarak görev alıyor. Aktif olarak sağ ayağını kullanan oyuncu futbola 1987 doğumlu 29 yaşındaki Fransız oyuncu 1.85 boyunda ve forvet olarak görev alıyor. Aktif olarak sağ ayağını kullanan oyuncu futbola Remy, futbola Lyon 'un ASPTT Lyon takımında başlamış ve ardından Olympique Lyon U19 takımında devam etmiştir. 2010 yılına kadar Fransa ‘da birkaç kulüpte forma giyen oyuncu 2010 yılında Marsilya takımına tam 15.5 ilyon EURO transfer bedeli ile imza attı. 3 sezon burada top koşturan isim 2013 yılında İngiltere ‘ye giderek QPR takımına 10.5 milyon EURO ücretle transfer oldu.

QPR ‘den 1 sezon sonra Newcastle ‘a kiralanan isim 2014 yılında 13.2 milyon EURO ücretle Chelsea ‘ye transfer oldu. Chelsea ‘de 2015-16 sezonunda 13 maçta görev alırken bu maçlarda 1 gol kaydetti. Fransa Milli Futbol takımı ile 31 maça çıkan isim 7 gole imza atmıştı.